Translate

zaterdag, juni 23, 2007

zaterdagnacht

Hallo allen,

Zoals ze op z'n Nijmeegs zeggen 'keb de piep leeg' wat dat heb ik nu pas echt. Sinds vanmorgen 09:00 uur stond mijn broer al in het UMCG en tegen elven waren we in Dronten waar het feest zou beginnen. 's Middags was er een verjaardagsfeestje van m'n nichtje. 's Avonds kwamen er nog meiden voor m'n oudere nichtje vanwege haar verjaardag en haar slagen voor school, tel daar familie en buren bij op, en je hebt een aardig volle bak. Hartstikke gezellig maar ik had het gevoel in een hele lange dip te zitten en op de stand "slow motion" te staan. Tegen elven 's avonds ben ik thuis afgezet, heb wat spullen uitgepakt waardoor het uiteindelijk nacht is geworden.

Zondag ben ik van plan om uit te rusten, de stapeltjes post en reklame door te nemen, een wasje te laten draaien en ff geen mensen te bellen of te zien en zo, anders trek ik het zelf even niet. Ik had niet verwacht dat ik zo moe zou zijn.
Dus zondag moet ik even bijtanken als jullie het niet erg vinden en pak ik dat dagje even voor mezelf.

Weltrusten Claudia

3 opmerkingen:

elvira luyendijk zei

Hallo Patrick en claudia

Ik had al gehoord dat er weer iemand goed getransplanteerd was en dat is altijd goed natuurlijk. Ik hoorde het via Sandy en nu lig ik even bijna naast je, had even afstoting maar behandeling ervan duurt maar 3 tot 4 dagen. Ik wil je even zeggen al voel je je nog beroerd het komt goed echt waar, je gaat helmaal genieten!!! En dan wil je echt nooit meer anders, geloof mij!!!
Sterkte en doorzetten je fev1 is al redelijk hoog toch?? groetjes elvira

Anoniem zei

He Clau!
Ben je ondertussen al weer wakker?! Vandaag weer lekker naar je "oermens" terug. Mocht je hem niet herkennen, hij schijnt op kamer 63 te liggen!
Pat, nog even doorfietsen zodat je je binnenkort hopelijk een stuk beter zal voelen!
Groetjes Tanja

Anoniem zei

Haajj Claudia en Patrick. Goed aangekomen in Groningen?? Was leuk weekend hè? Pat zal je zo alleen wel gemist hebben. Gaat alles nog goed Patrick, al idee voor ontslag?? Hoor net dat je tijdje met Kees hebt gesproken aan de telef. Zorg goed voor jullie zelf. Tot gauw. K-I xxx