Translate

maandag, augustus 12, 2013

werkweek

We hebben er allebei weer een drukke werkweek opzitten. Maandag kwam ik op kantoor in een oven terecht omdat de klimaatbeheersing niet meer werkte, ontzettend afzien hoor. Patrick moest 'tussendoor' nog even naar het UMCG voor de grote APK, waaruit blijkt dat alles gelukkig goed blijkt te zijn. Donderdagochtend 06:00 uur vertrokken met de motor en door wegomleidingen toch nog dezelfde dag om 14:15 uur weer veilig thuis.

Zelf heb ik de afgelopen week amper geslapen vanwege de antibioticakuur Tavanic die ik voor de zekerheid ben gaan slikken sinds thuiskomst omdat ik erg benauwd was en mijn linkerlong beurs voelde, veroorzaakt door de weersverandering en de intensieve vakantie. Nu slaap ik weer goed en ben ik overdag een stuk fitter. Sinds donderdagavond ben ik weer begonnen met lopen, dat weer rustig opgebouwd gaat worden naar 3 x per week . De temperatuur is voor mij nu een stuk beter, met de 30 graden kon ik niet veel hoor en miste ik toch wel het fijne klimaat van Denemarken...

Afgelopen zaterdag hadden we dan ook een heerlijke rustige dag genomen. We zijn 's middags naar een ijssalon gelopen voor een softijs met pure chocoladedip, zooooo mjammie. Zondag zijn we een stukje gaan motorrijden en hebben we een wandeling gemaakt in park Overloon (erg mooi). We waren weer op tijd thuis voor de regenbui, hadden lekker gegeten en een filmpje gekeken voordat de nieuwe week weer zou beginnen. Alles in ons eigen tempo.

Vanmorgen had Patrick een afspraak bij de maagdarmleverarts waarbij hij aangaf goed te reageren op activia van Danone. Bij buikpijn, die vaak ontstaat als we buiten de deur eten( olijfolie, gemarineerd eten, room, vet) is hij sneller van de buikpijn af door de activia. In plaats van 5 dagen met buikklachten lopen, nu nog maar 2 dagen.
Morgenochtend zitten we allebei bij de internist voor onze diabetes. Een paar dagcurves gemaakt en even bijpraten.
Omdat Patrick allergisch reageert op pinda's kan hij woensdag terecht bij een allergologie praktijk in Arnhem voor een verder onderzoek. Een allergie kan voor Pat gevaarlijk zijn omdat zijn immuumsysteem laag is.

Deze week hebben we allebei bij onze werkgever een borrelhapjesavond. Even informeel met je collega's bij elkaar komen. Dat is weer iets leukers dan alle ziekenhuisbezoekjes tussendoor.

Geen opmerkingen: