Translate

zondag, augustus 08, 2010

zondag

Hallo allemaal!!!
Afgelopen vrijdagmiddag zijn we samen weer een stukje gaan rijden door de Betuwe, waar de boeren stonden met hun fruitkramen langs de weg (ik had geen losgeld bij me wel jammer). Op de terugweg parkeerden we de motoren in het centrum van Elst om even stiekem te smullen van een stuk vlaai met koffie mjam..Vervolgens bij m'n ouders wezen babbelen, die binnenkort een maand naar Spanje gaan en wij voor de planten en de tuin gaan zorgen. Bram en Roos vermaken zich dan opperbest omdat ze een grote omheinde tuin hebben, waar ze lekker kunnen rondlopen en waken.

Vinden jullie het ook al een beetje op het najaar lijken? De regen valt hier sinds zaterdag regelmatig met bakken naar beneden en dan ga je vanzelf in huis dingen doen (voor zover me dat lukt...)en het wordt al steeds eerder donker...  Gistermiddag wilde ik gaan beginnen om de gangwand opnieuw een lik verf te geven. Bram en Roos zijn namelijk een kei in het vies maken van vloeren en wanden... Pat heeft het maar overgenomen, want voor ik was begonnen had ik m'n bed al gevonden waar ik met hoofdpijn in slaap was gevallen ha ha. Wel super als je wakker wordt en de wand is helemaal toppie! Pat is gister trouwens begonnen met het innemen van de pilletjes tegen trombose naast het dagelijks prikken van fraxodi, met de bedoeling de INR waarde te verhogen. Als de waarde lange tijd boven de 2 zit mag hij stoppen met de fraxodi.  Iedere avond wordt het moeilijker zichzelf in de buik te prikken, omdat de naald niet door de huid gaat, hij is net zo'n speldenkussentje.  Er zitten harde plekken onder de huid en de huid zelf is niet meer mooi bruin, maar gemengd met groen en blauw. Zo nog even kusjes opgeven, ook omdat hij sinds hij terug is op de Myfortic toch darmklachten houdt...ondanks dat we niet vet eten. Nog heel even aankijken, wordt weer vervolgt.
Zo komt buurman Rob ff op de "limonade"om weer eens gezellig bij te babbelen om dan na het avondeten een filmpje te gaan pakken. Morgen weer werken. 


Onze 9,5 jarige Bram, die houdt van zonnen

En wie ligt er weer in de zon?


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Elst heeft een gezellige winkelstraat.
Wij wonen er bijna tegen aan.
Jammer dat je geen klein geld bij je had. Vind het wel wat hebben die fruit kraampjes.Vaak staat er niemand achter en kun je het zo pakken en het in in een bakje doen.
Gr Jolanda (moeder van 19 jarig cf-er)
Lees o.a. jullie blogs

Cash en Els zei

Ach, gezellige foto's van de hondjes. Heerlijk zo'n dagje toeren. Hier is/was het ook een beetje herfstachtig, wel lekker hoor.