Translate

donderdag, mei 28, 2009

roos weer gerepareerd...


Gisteren is Roosje weer eens bij de dierenarts geweest, dit keer moest haar linker knie opgelapt worden. De kruisbanden gescheurd en (bleek naderhand) de meniscus lag dubbel tussen het kniegewricht. Het was al met al een langdurige operatie, ruim een uur. De kruisbanden zijn vervangen en de meniscus een stuk weggehaald. Alles zou weer goed moeten komen, maar nu is Roos nog erg ziellug. Vooral als we uit het zicht zijn. Piepen en janken. Vandaag ging het al weer wat beter met Roos. Ze heeft zich een beetje voortbewogen en ging uit haar zelf drinken. Eten deed ze gisteren al. Dit keer had ze veel last van de narcose. Maar ja het is pas een paar maanden geleden dat haar baarmoeder eruit gehaald is, en dat ze aan haar ogen is geopereerd.
Uitlaten is wel lastig, maar vandaag deed ze een piesje en glipte snel weer naar binnen.

Zondag naar Kootstertille. Ik zocht de route via google Kootstertille, de straatnaam werd niet herkent, die moest op zijn Fries. Toen wist Google het wel. Paspoort maar meenemen, je weet nooit. Zondag wordt ook mijn Navi op mijn motor aangesloten. Ik hoor dan muziek en navi via de geluidsinstallatie op de motor, of via de intercom in de helm. Mijn navi vast volgezet met mp3's (2Gb extern geheugen). Maandag mijn eerste 11 stedentocht op de motor. Vanuit Kootstertille is het niet zo ver rijden naar de startplaats in Leeuwarden. Misschien rijden we via de Rigedyk in Oudega W. Dan heb ik belooft bij mijn zus voor de deur de luchthoorn te laten klinken. Dat is even afwachten of dat doorgaat.

Claudia gaat vanaf volgende week donderdag motorrijlessen volgen. Na de eerste lessen vind ze het toch leuk om er een rijbewijs bij te halen.

Dat was het weer even. Na het weekend en na mijn bezoek in Groningen (check-up) hoor je weer van me...

See you

PatjeXXX

Geen opmerkingen: