Translate

zondag, augustus 10, 2008

Nieuwe aanwinst..Met mijn grote teen gaat het al weer wat beter. Ik kan mijn schoenen weer aan. Toch blijft de teen gevoelig, alweer 3 keer gestoten. (weinig lol).
Sinds gisteren hebben we er een hondje bij. Roos noemen wij haar(ook een sharpei). Er was niet zo veel info bekent bij het asiel, maar ze ziet er goed uit. De arts van het asiel dacht dat ze een jaar of 9 is. Ze is behoorlijk aanhalerig, en piest buiten met uitlaten er op los. Het lijkt wel een reu. Bram piest niet eens zo veel. Overal sporen achter laten.
Bram doet nog niet erg aardig tegen Roos, maar ja, hij is dan ook al heel zijn leven, 7,5 jaar, alleen bij ons. Toch heeft Roos al op de plaats van Bram mogen liggen, hij wist zich geen raad en ging maar op de plaats van Roos liggen. Uitlaten gaat goed samen en in huis lopen ze elkaar niet in de weg, maar snuffelen zo nu en dan. Morgen zijn ze voor het eerst alleen thuis.

Ook gaat morgen de eerste dag van mijn jaar contract in, wat programmeren in AutoCAD en programma's op het netwerk leren. Er zijn n.l. een aantal nieuwe programma's aangekocht. Hardware ondersteunen enz.. Er ligt genoeg werk op mij te wachten.

6 September is er bij Harten Twee een dag voor patienten (hart en of long) die op de wachtlijst staan. Ik mag dan voor voorlichter spelen. De patienten die uitgenodigd worden krijgen een brief van hun Hart-Long centrum. Harten Twee kan om privacy redenen zelf geen toegang tot die database krijgen. Cf patiënten zijn ook welkom, de segregatie regels zijn gelijk aan die van Groningen. Geen mondkapjes, wel hand hygiëne en er zijn toiletten genoeg. Een beetje afstand houden en wat wijsheid is volgens Groningen voldoende. Ik geef ze geen ongelijk.
Of er cf patiënten komen is maar de vraag. Toch lijkt het mij belangrijk om ook eens te kunnen praten met andere cf'ers. Alleen een weblog lezen is ook niet alles.
Ik probeer het wel voor cf'ers toegankelijker te maken, want het is toch een grote groep die op de wachtlijst staat.

See you..

PatjeXXX

2 opmerkingen:

alida zei

Hoi Patrick.
Wat een poep van een hond is Roos.
Van die schattige kleine oogjes in zo'n bolle kop.
Ik hoop dat Bram snel gewend is aan zijn huisgenootje.
Wel gezellig voor hem!

Ik heb ook een uitnodiging gehad voor die Harten twee dag. Maar ik zou niet weten waar ik de energie vandaan moet halen om de reis en zo'n vol programma vol te houden.

Net als met de lotgenotendagen van Pulmonale Hypertensie is dit in het VU in Amsterdam.
Waarom is het toch niet mogelijk om zo'n meeting eens in het Noorden van het land te houden.
Ik baal daar soms best van.

Jij kunt daar niks aan doen hoor, dat begrijp ik best.
Ik wens je veel succes met je introductie praatje over CF. Zal zeker nuttig zijn.

Groetjes van Alida

Anoniem zei

Hoi Patrick,

Wat een leuk beestje zeg heel veel plezier van hem en ik hoop dat Bram straks een beetje aan hem gewend is. Moest nog veel lezen bij je dus liep wat achter. Vandaar dat ik je nog geen eens fijne vakantie gemeld had. Heel veel groeten vanuit limburg

Renate