Translate

zondag, juni 08, 2008

650 km

Het was een te gek motorweekend. Zaterdag met collega's van Claudia wezen rijden. Zeg maar de ambtenarenclub van de gemeente Nijmegen. Rijden kunnen ze wel. Ik kende op mijn buurman (Rob) na, niemand van die club. Maaar het was erg gezellig. Je kletst met iedereen, natje en een droogje erbij, echt alles goed geregeld. Het was ook een leuke tocht. In Nijmegen vanaf de waalkade vertrekken, via Arnhem naar Otterlo naar Sparenburg. Daar wat gegeten en wat rond gelopen, gekletst, en om kwart over 3 richting Wijchen. Daar weer gegeten, Chinees, en.... geen last van mijn darms gehad. Om een uur of half 8 was ik weer thuis.

Vandaag weer een toertocht, maar deze begon in Enkhuizen. Vanmorgen om 8 uur vertrokken en was iets voor 10 uur op de plaats van bestemming. Deze tocht was met de Ventureclub. Helaas was ie niet zo gezellig als de tocht van zaterdag. Maar ja, je kunt pas vergelijken als je meerdere situaties hebt meegemaakt.
Op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen was het nodig dat er verschillende vliegjes aan het oversteken waren toen ik er net aan kwam met de motor. Het windscherm was groen met zwart. Ik kon er bijna niet meer doorheen kijken. Het windscherm kon ik bij een pompstation even reinigen. Zo goed en zo kwaad als het kon. Op de foto staat een spiegel en het embleem van de voorkant van de motor. Eet smakelijk..


De rit met de Ventureclub liep door Noord-Holland. De rit was wel mooier dan die van zaterdag. De dijkroutes waren wel aan de smalle kant. Maar echt een mooi landschap. Nederland heeft zeker een mooie natuur. Gelukkig stond er aardig wat wind, daardoor was het niet bloedheet op de motor. Ook hier een natje en een droogje. Om kwart over 3 ging iedereen weer naar huis. Op de terugweg via A'dam, Utrecht gereden. Bij Veenendaal had het net geregend toen ik langskwam. Het schuim lag op het wegdek. Poetsen moest ik toch vanwege de vliegjes, dus het regenwater kon er ook nog wel bij. Toen ik thuis kwam had Claudia al een lekkere warme hap klaar. Jawel ik word echt wel verwend.

Alles bij elkaar zo'n 650 kilometer gereden, en ik ben er ook wel een beetje moe van.

See you..

P.S. Morgen nog even ontslag nemen.

PatjeXXX

1 opmerking:

anne-marie zei

Hallo patrick
DAT ZIJN WEL KILOMETERS ZEG.
maar gelukkig droog weer.De saamhorigheid moet er wel in zitten bij zon club.
En weet je al zeker wie je nieuwe baas nu wordt?
groetjes anne-marie