Translate

donderdag, augustus 16, 2007

Over 3 weken weer terug..

Vandaag weer eens in Groningen geweest. Voor het eerst ben ik alleen naar Groningen gereden, Claudia is wezen werken.
Het ging hetzelfde als vorige keer, 10 min bij de arts en weer buiten. (wel eerst alle onderzoeken gedaan). Alles was verder oké, dus er valt niet zoveel te bespreken. Wat wel is besproken is de sauna. Als de medicijnen een beetje afgebouwd zijn is dat geen probleem. Alleen geen bubbelbad. Maar dat deed ik voorheen ook niet. Dus met mijn all-in abo bij de sportschool kan ik werkelijk alle kanten op. Squashen, sauna, groepslessen(spinning), fitness, conditietraining, enz.... Maar geen trilapparaten en bokszakken. Niet dat ik van al deze faciliteiten meteen gebruik maak, want dat is teveel van het goede.
Voorlopig mag ik thuis blijven, ik hoef pas 6 september mijn neus weer te laten zien in Groningen.

Verder mag ik van v/d Bij werken als ik dat wil, als het maar een kantoorbaan is.
Dat is dan heel simpel, ik probeer dan iets te vinden als AutoCAD tekenaar voor de installatietechniek. (W-installaties).
Gisteren ben ik al bij Randstad geweest. Ze hebben ook een reintegratie afdeling. Nu ik in de WAO zit is het wat gecompliceerder om aan een baan te komen. Maar via de reintegratieafdeling moet het lukken. Ik heb ook geen haast. Als het volgende maand iets opleverd is dat goed genoeg. De eerste stap is alvast gezet, en dat is belangrijk. Tekenaars worden in de omgeving van Nijmegen veel gevraagd, de IT ligt op z'n kont.

Uitslagen van de longfuctie: Fev1 was 2.61 nu 2.86, totaal verplaatsbare lucht: was 3,2 liter is nu 3,3 liter. Toch weer een verbetering, en het moet ook niet te snel gaan, liever geleidelijk. Ik kan met deze longfunctie echt al heel veel doen. Deze week ben ik al een paar keer naar de stad gefietst, waar ik onderdelen voor de motor had besteld en waar ik bij Claudia op het werk ben geweest. Vandaag de onderdelen opgehaald tewijl ik ook nog ff naar Groningen was geweest.(410 km in de auto).
Natuurlijk rust ik ook af en toe, maar verder ben ik niet kapot te krijgen.

See you.

1 opmerking:

sandy zei

hoi patrick,
Ik moet ook op 6 sept weer voor controle. Ook toevallig. Misschien kom ik je dan wel tegen.
Het gaat lekker met je lees ik, houden zo. Met mij gaat het ook prima, lekker met vakantie geweest en nu ben ik ook allerlei klusjes aan het doen die ik al zoooo lang wilde doen, oa de zolder opruimen enz...
succes verder en groetjes van sandy