Translate

donderdag, juli 19, 2007

Als een speer...

Gisteren was het mooi weer, motor weer natuurlijk. Zo gezegt zo gedaan. Ff de bandenspanning controleren, de tank was nog vol, en rijden maar. Bij mijn oud werkgever en mijn ouders in Blerick geweest. In totaal 5 uur weggeweest. Het is zo anders als voorheen. Ik hoef niet op de klok te letten want de zuurstof kan niet opraken. Ik heb genoeg zuurstof. Ik kan onbeperkt ergens naar toe. Mijn spierkracht laat wel wat te wensen over, maar ik weet nu in ieder geval dat het motorrijden weer kan.

Vandaag weer op controle in Groningen geweest. Je begrijpt het al, weer is de longfunctie verbeterd. Fev1 2,61 liter (was 2,39), totaal verplaatsbare liters lucht 3,01 liter (was 2,85). Wel is het bezinksel verhoogd dat duidt op een ontsteking, maar er is geen temperatuur verhoging. Alles gaat beter als voorheen. Waarschijnlijk heeft het met de neusbijholtes te maken want de longfoto ziet er geweldig uit. Gewicht is zelfs 1,5 kg toegenomen.

See you, want het eten is klaar.

2 opmerkingen:

Carla zei

Heerlijk man,die vrijheid !Lekker genieten !

Groeten Carla,CF,webloglezer

Anoniem zei

Wat super dat het zo goed met je gaat! Ik kan me voorstellen dat het een enorm gevoel van vrijheid geeft dat je weer op je motor kunt zitten, kunt wegblijven zolang je wilt zonder te moeten kijken of de zuurstof nog niet op is.

Groetjes Annemarie, CF, wachtlijster...