Translate

woensdag, juni 27, 2007

Foto's toegevoegd....

Zo een berichtje van mijzelf. Ik kan nu via het modem van Stichting FOK internetten op mijn eigen laptop, en dat is natuurlijk fantastisch. Ik heb wat foto's toegevoegd die Claudia had gemaakt. Zo is het beeld dat je hebt bij wat Claudia heeft geschreven nog duidelijker. De foto's zijn niet schokkend maar realistisch. Natuurlijk heeft niet iedereen deze beelden graag op hun netvlies, maar dat geeft niet. Je kunt er maar beter niet mee bekent zijn.
Sinds gisteren wordt de pijnmedicatie verder afgebouwd, wat vandaag resulteerde in meer pijn. Morgen zal het wel beter gaan. De longfunctie was toch goed, Fev1 van 1.96. Bijna 2 liter! Ik probeer er vrijdag 2 van te maken, je moet ook een streven hebben voordat ik naar huis mag.
Morgen heb ik een maagontledigingsonderzoek. Ff een radioactieve boterham eten met jam (getver) en dan wordt er gekeken hoe snel ie door de maag gaat. Ik heb nogal wat eetproblemen met brood en zit snel vol. Warm eten vind ik daarintegen wel erg lekker en ook de cuppesoepies gaan erin als koek. Maar ja het is niet de hele dag 4 uur.....

Morgen weer een dag..
See you...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Patje. Hier even nog een riempje onder het hart. Eet netjes je boterhammetjes op en dan mag je lekker vrijdag naar huis. Nog 2 nachtjes slapen en dan....... hoera. Clau was goed aangekomen thuis, hebben haar al gesproken (tel.) Een hele wereldreis met de trein. Hopen je gauw weer in je eigen huis te zien. Houd je taai en tot dan. K-I

Anoniem zei

Hoi Patrick en Claudia,
Via een andere patiƫnt van Vivisol ben ik op de weblog van jullie gekomen en heb de verhalen gelezen. Heel interessant en ben blij voor je dat alles goed gaat. Zal jullie missen, omdat ik de zuurstof niet meer hoef te brengen en natuurlijk ook geen koekjes meer voor Bram. Maar als ik in de buurt kom, zal ik zeker nog wel eens langs komen. Het allerbeste en tot maandag, want dan kom ik alles weer ophalen.
Groetjes Eric, Chauffeur O² Vivisol.

Tamara zei

Waar zijn de foto's dan?

sandy zei

hoi patrick,
ja lekker zo'n broodje radioactief jammetje. Ik heb dat onderzoek a.s. dinsdag. Ik ga dan alweer voor de half jaarlijkse controle...De rest van de onderzoeken zullen begin augustus zijn oa een bronchoscopie...niet veel zin in maar ja het hoort erbij.
He veel sterkte thuis enne..oost west, thuis best!
groetjes van sandy