Translate

woensdag, november 22, 2006

Claudia weer thuis

Gisterenavond is Claudia weer thuis gekomen uit het ziekenhuis. Ze mocht eerder naar huis omdat alles uitstekend gaat. Longfunctie weer goed, sputumkweek goed en het belangrijkste, ze voelt zich ook goed. 2 vliegen in een klap. Claudia weer lekker thuis, en ik sta er niet alleen voor. De boel weer een beetje verdelen. Ik voel me zelf ook weer een stuk beter. Morgen een cf-terugkomdag, alles wordt besproken met de gegevens van vorige maand (testdag). Het is wel een dag O.H., maar goed, dan ben ik er voorlopig weer vanaf.
Vanmiddag rond 12:00 uur is de motor gebracht. Daarna tussen de buien door wat rond gereden. Dit kan ik niet iedere dag hoor, het kost veel energie. Ik heb lekker kunnen genieten, en dat is me heel wat waard. 4 mnd geleden zat ik voor het eerst op een motor, en nu heb ik er zelf een. Had wel veel bekijks, zo'n klein mannetje op zo'n grote motor.

2 opmerkingen:

Laura zei

Fijn dat je vrouw weer thuis is! Ik kwam op je site via www.longtransplantatie.nl
Groetjes een mede-cfer
Laura

Anoniem zei

Haaj lieve oom (en tante)!
Wat goed om te horen dat het weer wat beter gaat met jullie! Ook goed dat je je verhaal kwijt kunt op deze site! Veel sterkte en hopelijk tot gauw!
Kus,
je nichtje, Laura
P.S.:Kom je ook eens langs ons met de motor:P?