Translate

dinsdag, april 22, 2014

lentekiekjes


Met ons gaat het gelukkig goed! Ik (Claudia) ben nog wel tien dagen thuis gebleven voor een pillenkuur omdat de 'huisvriend' (staphylococcus aureus) zin had om vervelend te doen. Nu dus twee "huisvriendjes" (pseudomonas) om rekening mee te houden. We zijn samen regelmatig op pad en doen leuke dingen die we verdelen over de week. Nu we geen hond meer hebben, komen we op meer plaatsen en hebben we ook de tijd om nieuwe sociale contacten op te bouwen. Maar een avondje languit op de bank met een spannende film of s'avonds heerlijk buiten eten in de tuin vinden wij ook leuk hoor!

Patrick is vanwege het mooie weer alvast bezig de motoren en de campmaster in orde te maken voor de tripjes naar Duitsland, Luxemburg en Zwitserland die we dit jaar gaan beleven. De routes zijn al bijna klaar. Vanmiddag wat ingekocht bij een grote campingwinkel waardoor je al de vakantiekriebels krijgt... Het werd o.a. een 6 ltr koelkastje waar de medicijnen koel in bewaard kunnen worden en een opvouwbaar afwasteiltje.  Zo neem je langzamerhand steeds meer (nuttige) dingen mee op vakantie! Hoeveel kunnen we nog meenemen Patrick?

Enkele foto's met als basis toch wel eten en gezelligheid

samen lunchen bij ons favoriete tentje Nostra in Nijmegen
genaamd 'een broodje kaas', niet slecht hé?

Claudia voedert een lammetje dat nog niet zelf bij moeders kan drinken
Moeder schaap houdt zicht op haar mini's
op de trekker in Friesland(lekker warm daarbinnen, buiten was het freezing koud)
Bloesemroute in de buurt van Lingewaard(5 seconden even geen fietsers)
straks allemaal lekkere appeltjes plukken.... 
mooi ver uitzicht
als je maar lol hebt
Gezelligheid tijdens de eerste rit met de club (13 motoren)
oooooo lekkere lunchstop met z'n allen bij restaurant Vroeger in Ede (ze zijn er niet zuinig met de eieren)
bowlingmiddag met leden van stichting Harten Twee (en erna een grillavond)
leuk middagje bloemschikken (na de lunch) met leden van stichting Harten Twee
We zijn van alle markten thuis. In mei gaan we ook een dag proefrijden op de nieuwe Yamaha MT07 en op de MT09 waarvoor ik ons bij de anwb heb aangemeld. Wel in combinatie met een bed&breakfast om uitgerust de dag te kunnen beginnen.  En... om even bij motorrijden te blijven, gaan we deze zomer een motortraining volgen (in een groep van 4) voor gevorderden. Ja we zijn goed (en veilig) bezig!
Tot de volgende keer!