Translate

woensdag, maart 27, 2013

Brommert verplaatst

Gisteren de witte brommert naar een beter onderkomen gebracht (gereden). In een verwarmde garage staat ie beter, droog en voor het behoud om er nog lang plezier van te hebben. Natuurlijk staat het hok buiten in onze tuin al weer vol. Nu met 2 Yamaha Diversions (XJ900s). Ondanks de kou heb ik er al 250 km mee gereden. Handvatverwarming gemonteerd, er komt ook een hoger windscherm op. Helaas werd vandaag de verkeerde geleverd. Deze was bestemd voor een ouder type XJ900f.

Van de week weer een nieuwe leerling gehad. 1ste les voor het B rijbewijs. 17 jaar. Ze mogen tegenwoordig al jong beginnen. Over een paar weken 2 leerlingen van mij die op examen gaan. Ben benieuwd of dat ook zo gaat als met mijn 1ste leerling die op examen ging; in 1 keer geslaagd. Dat geeft ook de instructeur moed (ik dus). 17 April mijn laatste examen om motor-rijinstructeur te worden. Tevens mag ik dan ook het zeer jonge grut bromfiets rijles geven.

Vrijdag een vergadering van Harten Twee. Daarna weer snel naar de rijschool omdat er dan alweer een leerling wacht. Hij heeft nog een 1/2 uur rijles tegoed. 2 Weken geleden reed iemand de lesauto van achteren aan. Met de leerling en mij niets aan de hand, maar leuk is anders. Ook de tegenpartij had niets lichamelijks over gehouden aan het voorval. De auto wel, behoorlijk wat onderdelen waren kapot waaronder ook de radiateur. Verder rijden was geen optie. Wij konden gelukkig wel verder maar ik had er even moeite mee om de les weer op te pakken. Daarna de rest van mijn lessen afgerond en rond 22:00 uur kon ik weer huiswaarts.

Zo beleef je nog eens wat.

See you,

PatjeXXX