Translate

vrijdag, december 28, 2012

actie


Na de altijd weer ouderwets gezellige avond bij vrienden, hadden we eerste kerstdag ff helemaal niks, nada, nothing. Maar na een dagje binnenshuis relaxen was het tijd worden voor wat actie en dus zijn we tweede kerstdag op de fiets naar de stad gereden om eens te kijken welke acties James Bond zou uitvoeren. Leuke tip hoor, om tijdens de kerstdagen rond etenstijd naar de bios te gaan! Wij vonden het een hele goede film, waarbij je niet in slaap valt. Na afloop namen we een stuk chocoladetaart in een eetcafé, mjam. We hadden de energie nodig om in de stromende regen weer naar huis te kunnen fietsen. De dag erna ben ik weer gewoon gaan werken, nou ja gewoon...van de zestig collega's liepen er maar twee rond.. beetje weinig hè. Wel een moment om in het kader van het nieuwe werken, veel papier weg te gooien en de mail op te schonen. Patrick kwam me met de fiets ophalen vanwege een afspraak in de stad en bij het weggaan kwam ik nog een bups familie tegen! De afspraak in de stad hebben we gecombineerd met een broodje lekkers in de vernieuwde Hema. Ja mensen, want van fietsen krijg je trek vooral de CF versie haha. Vandaag allebei werken, Patrick moet tot 21:30 uur en komt tussendoor naar huis voor het avondeten en dan vrijjjjjjjjjjjjjjjjj. De dagen gaan we gebruiken om met leuke mensen af te spreken :)maandag, december 24, 2012

beetje brak

Afgelopen vrijdag zijn we allebei nog gaan werken, met als afsluiter een etentje van overbuurman Rob die 50 jaar werd. Met de fiets zijn we naar Malden gereden waar we met een gezelschap van 18 mensen bij elkaar kwamen. Het was een wokrestaurant waar je onbeperkt (wel tot een beperkte tijd) kon eten en drinken waar je zin in had. Omdat het zo druk was bij de grill en wok, hebben we allebei vooral (lekkere)koude vis gegeten met als toetje ijs en een beetje gesmolten chocolade na. Het was een gezellige avond en we vonden het wel prettig om weer op het fietsje te kunnen stappen in plaats in de auto. De dag ervoor had ik vast cupcakes gebakken voor een feestje zaterdag, die ik bij thuiskomst vast in rode en bruine chocolade ging dopen, scheelde weer werk voor de volgende dag.
De volgende dag was het druk in ons kleine hokje...ondanks dat we altijd letten op wat we eten.. Zaterdagochtend hebben we samen wat sushi gemaakt en de cupcakes verder versierd, was heel leuk om samen te doen! Een heel werkje, maar het was gelukt! 's Middags werden we samen met alle collega's van Patrick met partners verwacht bij de eigenaar van de rijschool thuis. Iedereen had wat lekkers te eten mee genomen (saté op de bbq, coquilles met groene asperges, gevulde champignons, plakken warme beenham, knoflookaardappeltjes, tomaatjes uit de oven, pittige tomatensoep, borrelhapjes). Het was een geweldige gezellige uitbundige middag en avond met z'n allen (20 mensen), we hebben meegezongen op Hollandse hits (hahaha), meegeswingd op kerstmuziek en tussendoor gebabbeld, de afwas gedaan en gelachen. Alle rijinstructeurs kregen een speech, met een verrassingstas waar twee flesjes wijn inzaten met een eindejaarslot, zo leuk! De zondagochtend had ik volgens mij een kater, ondanks twee kleine glaasjes witte wijn. Is blijkbaar niet zo goed gevallen.De ochtend bestond uit misselijkheid en hoofdpijn en bij Patrick uit buikpijn. De middag heb ik aan de keukentafel doorgebracht met de krant van vrijdag en zaterdag. Patrick heeft handvatverwarming gemonteerd op mijn bike, waardoor ik straks toch kan motorrijden zonder koude handjes te krijgen! Kerstcadeautje .. Vandaag,  kwamen tegen de middag mijn ouders op de koffie en is Patrick kort daarna gaan werken. Vanavond gaan we gezellig eten bij vrienden en ik denk dat we de kerstdagen gebruiken om te relaxen, voordat ik donderdag en we vrijdag allebei weer gaan werken.
cupcakes met: autootjes op de weg, sneeuwpopjes met oorwarmers, rendieren en de naam van rijschool nivo xl

zie je de straat met autootjes en wat groen gras? Beetje onscherpe foto
Van de sushirolletjes ben ik vergeten een foto te maken... voor de volgende x

Gezellige kerstdagen gewenst allemaal!

Patrick&Claudia