Translate

donderdag, november 22, 2012

life goes on

Pat heeft een proefcontract voor een half jaar gekregen bij verkeersrijschool Nivo XL en hij vindt het er hartstikke leuk! Op 11 december heeft Patrick zijn laatste examen voor motorrijinstructeur, spannend!. Afgelopen zaterdag ben ik meegegaan op een lesmotor van Nivo XL en moest Patrick mij (zg. leerling) een lesonderdeel uitleggen en voordoen volgens een vastgesteld protocol onder toezicht van de leraar. Ik vond het heel leuk om te doen en Patrick kreeg een goede beoordeling. Omdat het altijd beter kan en je sommige dingen uit je hoofd moet leren,  zijn we de afgelopen tijd regelmatig gaan oefenen zodat Patrick zaterdag nog beter zijn lesplan kan presenteren met een leerling van Nivo XL voor de leraar op het oefenterrein in Arnhem.

Afgelopen woensdag ben ik met een vriendin naar een ladiesnight geweest in een bioscoop van Nijmegen. De avond begon met een cocktail en je kon je laten opmaken voor een fotootje. Voordat de film 'alles is familie' begon werd eerst ons ritmegevoel getest door een dj, werden er prijzen verloot en was er een dansoptreden. De film was ontzettend leuk en we hebben veel gelachen. Tijdens de pauze kregen we heerlijke hapjes voorgeschoteld zodat we met een gevulde maag het tweede deel van de film konden vervolgen. Vrij laat liepen we de bios uit met een goodiebag en een big smile. Een heel leuk avondje uit.
al dikke pret

Het is nog steeds heel vreemd om geen Bram in huis te hebben, missen doen we hem nog steeds. Twee  keer per week wandel ik 's avonds een uurtje door de wijk. Vorige week hadden we stoere lab Tyson op bezoek, die achter ons woont.  Als de baasjes ff niet kunnen, vangen Patrick en ik Tyson tussen de middag wel eens op. Een enthousiaste lieve puber.

ff oppassen