Translate

maandag, september 10, 2012

een dagje OuwehandsEven kijken wie jij bent

Ze krijsen niet meer, want het is etenstijd!

het Berenbos! Wat ontzettend mooi aangelegd. We zagen ook nog 2 wolven liggen slapen. Deze beer doet alsof ze slaapt

Af en toe schrikken als je ineens heel dichtbij een ijsbeer langs ziet zwemmen. Er zaten zo'n 5 ijsberen

deze giraf was erg nieuwsgierig, je kon haar aanraken

een stokstaartje boven op de rots

er kwamen steeds meer koikarpers om m'n vinger af.... 
De donderdag en de zondag proberen we vrij te houden om samen tijd door te brengen. Dus werd het dit keer een dagje naar Ouwehands waar we nog nooit geweest waren. Wel fijn dat deze dierentuin niet zo groot is als in Burgers Zoo, zodat je niet de hele dag aan het wandelen bent om zoveel mogelijk te kunnen bekijken. We vonden het een erg mooi aangelegd park hoor. Vooral het Berenbos, de ijsberen en het Afrikaanse gedeelte waren de toppers.

Afgelopen zaterdag deden we mee aan een motorrit georganiseerd door de pv van m'n werk. We waren met twintig mensen en zijn in één groep binnendoor gereden naar Harderwijk met twee tussenstops. Toen we met een groepje na de lunch in stadje Harderwijk liepen, kreeg ik een sms-je van de buurvrouw dat ze Bram niet kon uitlaten. Ik ben toen alleen terug over de snelweg naar Nijmegen gereden (ff fijn) Nadat ik Bram had uitgelaten, mij had omgekleed ben ik met de auto naar de Chinees in Wijchen gereden waar we als afsluiter van de dag nog met z'n allen gingen eten. Een geslaagde dag.
De volgende ochtend om 07:45 uur ging Patrick alweer de deur uit om als lid van de toercommissie de motorrit van de club voor te rijden. Zelf heb ik deze rit even overgeslagen. Het beginpunt was Bodegraven, een tussenstop in Oud- Alblas en als eindpunt Well. Het was helemaal niet zo warm als in Nijmegen omdat ze in een watergebied (Biesbosch) reden met weinig beschutting.  Rond etenstijd zaten we weer samen aan de keukentafel. Gezellig!