Translate

zaterdag, juni 09, 2012

Mini impressie Claudia naar de Floriade


Klaartje en Claudia beetje melig
Uitzicht vanuit de kabelbaan

De in/uitgang

woensdag, juni 06, 2012

Jubileum

Vandaag weer een mijlpaal bereikt. 5 jaar na transplantatie. Van Claudia een bloemetje gekregen en vanmiddag hebben we een gebakje en nog heerlijke broodjes gegeten. Vanavond nog een keer het laatste examen voor auto rij-instructeur B van mijn opleiding voorbereid. Morgen de laatste les op school in een lesauto van school. Begin volgende week nog een les met de leerling die ik meeneem naar het examen, en waarschijnlijk nog een oefenles met een instructeur van de rijschool waar ik stage voor de motor kan lopen.
Afgelopen zaterdag voor het eerst na 5,5 jaar weer eens bijzondere verrichtingen met de motor gedaan (lesmotor van school) in Arnhem. Vreemde motor voor mij, maar de oefeningen vielen niet tegen om te doen, behalve de langzame oefeningen. 8tje draaien, u-bocht maken en wegrijden uit een parkeervak. Deze oefeningen doe ik echt niet met mijn eigen fiets. Zo verleer je dit trucje al vrij snel. Oefening baart kunst.

Zaterdag op zondag zou ik ´s nachts met de motor wielrenners begeleiden van Zwolle naar Veldhoven i.v.m. de HomeRide. Dit was een rit om geld in te zamelen om de grote afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. De route ging van Groningen naar Maastricht en liep langs een 6 tal Ronald McDonald's huizen. Helaas kon ik niet meedoen, mijn bijzondere verrichtingen waren ook op 2 juni en ik had geen keus om deze les op een andere dag te doen. Na 3 uur rijles had ik het ook wel gehad. Te intensief, `s avonds maar vroeg de kooi opgezocht.


Ik loop al vrij vaak mee bij rijschool Nivo in Nijmegen. Zeer leerzaam. Zowel auto, motor en scooter rijles.


Als ik op 15 juni slaag voor mijn rij-instructeursbewijs kan ik me verder concentreren op de uitbreiding motor rij-instructeur.

See you...

PatjeXXX