Translate

vrijdag, maart 16, 2012

in beweging

Patrick jogt 3 ochtenden in de week met onze Bram! Geweldig toch die twee mannen!? Als ik met Bram loop kom ik nog steeds mensen tegen die willen weten wat Bram aan zijn poot heeft. Een hond met een brace zie je niet zo vaak. Regelmatig lopen mensen een stukje mee! Gezellig hoor.

Patrick is lekker bezig geweest de afgelopen periode en heeft nu 4 examens gehad, waarvan hij er 3 binnen heeft. Volgende maand staat een herexamen op het programma in Zwolle. Voor Patteman is het nu even iets rustiger.

Vandaag heeft Patteman er voor gezorgd dat mijn motor geen olie meer lekt via de oliekoeler (vervangen) en heeft hij mijn Div een APK-tje gegeven, zodat er weer op gereden kan worden door ons allebei, jippieeee.

Afgelopen donderdag had ik mijn drie maandelijkse controle in het CF centrum en die was weer te gek! Een FEV1 van 3,61. een nieuw record!!! Zelfs de spierkracht van mijn benen was nog nooit zo hoog geweest (ik weet alleen niet waarvan, misschien vanwege m'n restless legs tijdens de nachtelijke uurtjes..). Na afloop van de controles heb ik meegewerkt aan een twee uur durend hoestetiquette onderzoek voor CF-ers met pseudomonas gradatie 4. Hierbij moet aantoonbaar worden of er minder kleine deeltjes met bacteriƫn in de lucht komen wanneer de hoestetiquette wordt gehanteerd (kruisbesmetting). Klik hier.

En zie hier het resultaat van de 'leukste' foto (not) bestemd voor de website van het CF centrum Oost Nederland.... een foto met twee open monden(dr. Reijers en ik). Je moet ff wachten, zodat de volgende foto verschijnt. Klik hier.

Het weekend wordt benut om een leuke kast op te halen en in elkaar te zetten voor het opbergen van ordners, de tuintegels buiten van groene aanslag te ontdoen en tussendoor veel lekkere bakjes koffie, appelcider met kaasjes en wandelingen met Bram. Als het zonnetje zich laat zien is dat mooi meegenomen :)