Translate

woensdag, november 16, 2011

koud hè?

Het skibroekje trek ik 's ochtends op de fiets alweer aan hoor, lekker warm! Naast het feit dat Patrick drie dagen naar school moet en ik drie dagdelen mag werken, gaat dit een leuke week worden met tussendoortjes (ook de snoep meegerekend).
En dat kan ook wel eens leuk zijn!

Maandag-, en dinsdagmiddag konden Patrick en ik een buurvrouw uit de brand helpen door met haar labrador te gaan wandelen. Het zijn van die kleine dingetjes, maar kan voor de ander een hele uitkomst bieden. Een jonge gezonde hond uitlaten vol met power die dan ook nog eens wilt spelen en tegen je aan gaat hangen is toch zo leuk! Dan sta je weer even stil bij het feit dat onze Bram, die over twee maanden 11 jaar wordt, het best wel eens lastig heeft met zijn artrose en niet meer alles kan. Het baasje hebben we in ieder geval blij gemaakt en dat voelt heel goed.

Patrick heeft een stageplaats gevonden die hoort bij de opleiding voor autorijinstructeur. Als hij het leuk vindt, mag hij al 'meekijken' als er rijlessen worden gegeven!!

Gistermiddag kwam een collega gezellig eten en heeft samen met Patrick alvast een leuke motorroute uitgestippeld voor volgend jaar als ze samen de toercommissie gaan vormen. Er wordt wat afgekletst hier. Tussendoor nog een berichtje gekregen van de buurvrouw om morgen samen te gaan lunchen. Kan ik gelijk kennismaken met haar nieuwe vriendje Mo de kater...