Translate

donderdag, oktober 27, 2011

5 jaar.


Gisteren was er weer eens feest hier in huis. Het is 5 Jaar geleden dat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald. Zo is er altijd wel een reden voor een feestje.
Ook op school is er regelmatig een 'feestje'. Iedere week zijn er wel een paar die voor een examen slagen, en dus reden voor gebak. Onderdelen die ik nu leer zijn RVV, WVW, rijprocedure en de wet.
Is wel pittig hoor, de regels moet je gewoon goed kennen met de uitzonderingen. Zo is alles in Nederland geregeld, behalve....

Afgelopen zondag heb ik met Claudia de laatste toerrit met de Ventureclub gereden.
Het was een bijzonder leuke rit rondom de Veluwe met een tussenstop op vliegveld Terlet. Een aantal parachutisten gezien en er werd vliegles gegeven in gemotoriseerde vliegtuigjes. Het was 's ochtends op de heenweg naar het startpunt wel erg fris. Laagstaande zon was af en toe ook wat lastig. Brammetje is tussen de middag door een vriendin uitgelaten en zo konden we lekker op ons gemak een keertje thuis komen. Volgend jaar vorm ik met nog 2 Venturerijders de toercommissie. Niet alleen toeritten uitzetten, maar ook weekendjes organiseren, zoals bijvoorbeeld het hemelvaartweekend en een ritje naar Frankrijk uitzetten tijdens het internationaal Treffen van Venture clubs in Europa. Genoeg te doen want Harten Twee gaat ook nog gewoon door.

Op 5 november is er een prachtige georganiseerde dag voor meerjaarsgetransplanteerden. Er komt een arts uit het UMCG een presentatie geven over het behoud van donororganen buiten het lichaam. Zie de website van Harten Twee.
's Middags de keuze tussen een workshop lekkere sushi maken of verven als Herman Brood. Ik kies (natuurlijk)voor lekker eten. Er zijn zelfs al aardig wat aanmeldingen. Het belooft een leuke dag te worden.

See you...

PatjeXXX