Translate

zondag, september 04, 2011

vanalles

Ondanks dat we een tijd elders vakantie houden is voornamelijk Pat toch wel lekker bezig hoor. Is het niet voor verkeersregelaar spelen bij de Rabowielerronde in Utrecht, dan zit Pat wel in het UMCG voor controle, in Ommen een motor uit elkaar te halen, te lunchen met mij in Groesbeek, of staan we's avonds te swingen in het Goffertpark van Nijmegen tijdens de 90's met 26 graden (was erg leuk!)
Ook Bram vermaakt zich prima en waakt over 'zijn' huis en tuin met tussendoor veel schoonheidsslaapjes bij 'zijn' vijver. Zo is hij weer uitgerust en kan hij af en toe 's nachts zijn stemgeluid laten horen bij verdachte geluiden.

Omdat Pat minder vermoeid is dan voorheen en zich dus beter voelt hoeft hij niet weer over twee weken terug naar het UMCG maar kunnen de bloedwaarden over twee weken geprikt worden in Dekkerswald met weer een pauze van twee weken voor een controlebezoek aan het UMCG. Pat combineert een bezoek aan Groningen meestal met een gezellig bezoek aan Cor, ook een motorliefhebber, die dichtbij het UMCG woont. Zo maakt hij er toch weer een leuk uitje van.

groetjes Claudia