Translate

donderdag, augustus 18, 2011

Ribavirine

Gisteren begonnen met de medicijnen tegen Hepatitis E. In de bijsluiter staat dat het voor de C variant is, maar die kan je maar beter niet onder de leden hebben. Ook veel HIV patiƫnten gebruiken Ribavirine. Helaas kom ik niet onder de controles uit en moet ik voorlopig om de 2 weken naar het UMCG. Omdat er nogal wat bijwerkingen kunnen ontstaan is extra controle nodig. Tenzij het goed gaat natuurlijk.

28 Augustus is de Raboronde van Nederland(wielrennen). Ik heb me opgegeven voor motor-verkeersregelaar waarvoor ik maandagavond een cursus moet volgen. Na de uitleg wordt geacht dat je het geleerde in de praktijk kan brengen, waarvoor je dan een officieel papiertje ontvangt.

Vandaag maar eens begonnen met het lek in het koelsysteem te repareren van mijn motor. Moet je wel eerst het lek vinden. Afgelopen 2 weken liep de temperatuur van de motor nogal op wanneer ik in de stad reed. Dat is niet normaal. De radiateurombouw er maar afgehaald, waardoor de temperatuur niet meer zo hoog oploopt, maar het lek vinden was belangrijker. Van de week lag er namelijk een plasje onder de motor en nu kon ik precies herleiden waar het vocht vandaan kwam. Het ongelukkige lekje zat net boven het thermostaatdekseltje. Alle slangen onder de radiateur moeten losgemaakt worden. Tevens moeten alle o-ringen vervangen worden, want als je die terugplaatst krijg je een nieuwe lekkage.

Morgen ga ik ermee verder, zodat ik 's middags met de motor naar een vergadering van Harten Twee kan gaan.

See you,

PatjeXXX