Translate

zondag, juli 31, 2011

Dus wel...

Ben van de week teruggebeld door Nossent, en warempel ik heb Hepatitus E. Even wachten op de papieren, recept en er moet nog wat bloed geprikt worden. Dan is het starten met medicijnen, afhankelijk van de bloedwaarden van mijn lever. Tijdens het medicijngebruik kan de behandeling 2 tot 3 mnd duren.

In de tuin heb ik een drainageput gemaakt. Ik kon de hemelwaterafvoer niet vinden op de plaats waarvan ik dacht dat ie zou liggen. Het gat was al meer dan een meter diep, maar geen hemelwaterafvoer. Wel kwam ik de elektriciteitskabel tegen die naar de schuur loopt. Grind in het gat gegooid, afvoerputje met een buis erop aangesloten en het gat weer dicht gegooid. Wel 3 dagen over gedaan, maar het regenwater zal nu sneller uit de tuin moeten verdwijnen.

Met Bram gaat het de laatste twee weken niet zo goed. Hij heeft een dikke enkel en kan er amper op lopen. Onze oude man van 10.5 jaar blijkt daar een chronische artrose te hebben zitten waarvoor hij twee soorten pijnstillers krijgt. Het is even afwachten of hij over een paar weken de poot weer een beetje kan belasten.Donderdag eerste deel van een check-up in Dekkerswald. Het tweede gedeelte volgt eind augustus. Ergens in september is dan de bespreking hiervan.
Komende dagen de motor poetsen van de rit van vorige week.

See you...

PatjeXXX