Translate

vrijdag, juli 29, 2011

Hepatitis E

Afgelopen week een rondje Groningen-Friesland gemaakt. Een route binnendoor gereden en dat zorgde er maandag voor dat ik maar 1 regenbui had onderweg. Er viel wel regen maar dat was niet schokkend. In Boven-Smilde een gasstelletje Van Campingaz gekocht, via Marktplaats gevonden. Gloednieuw voor een weggeefprijs. Daarna doorgereden naar Groningen om bij Cor te overnachten zodat ik dinsdag maar 10 min op de motor hoefde te rijden om bij het UMCG te komen. Standaard controle, bloed, foto, poli en 's middags een botdichtheidsscan. Geen longfunctie want dat ging niet. Tijdens het Venture weekend heb ik een tussenribspier geblesseerd in het operatiegebied, niet de eerste keer dat dit gebeurd. Ik moest wel wat voorzichtiger zijn volgens Nossent.
Aangezien mijn leverfunctiewaarden sinds een jaar wat afwijking vertonen is er het vermoeden dat ik, inmiddels een van de velen, hepatitis E ben toebedeeld. Het werd me haarfijn uitgelegd wat het is en wat eraan te doen is.
Toen ik klaar was in het UMCG ben ik binnendoor naar mijn zus in Friesland gereden. Daar wat gekletst en met mijn neefje en nichtje lopen flauwekullen. Een nachtje blijven slapen en woensdag weer naar huis. Natuurlijk ook weer binnendoor. Een uur of 3 overgedaan. Het was lekker motorweer, muziekje uit de speakers, heerlijk. Geen haast, geen afspraken. Ben je van de snelweg af dan rijd je over de mooiste weggetjes.

See you,

PatjeXXX