Translate

donderdag, april 28, 2011

Claudia weer door de keuring

Ff een gezondheidsupdate tussen de dagelijkse dingetjes door (van Claudia). De FEV1 is vanmorgen gemeten op 3.66 en dat is een heel goed bericht voor een bijna 40 jarige CF-er met eigen longetjes!! Het gewicht is 59 kilo, waar nog wel twee kilootjes bij mogen. Vanwege dit goede bericht, kreeg ik een dot energie en ben ik na een maand (oeps)weer actief gaan doen in de sportschool. En wat heeeel leuk is, is dat er in de dameskleedkamer een infraroodsauna is geplaatst! Dus na afloop ff in m'n eentje 20 minuten relaxen in de sauna. Een goede stimulans om het sporten weer op te pakken. De eerstvolgende keer ga ik samen met de sportcoach een ander schema opstellen, met meer spiertraining en wat minder conditietraining (lijkt me ook wel leuker en afwisselender). Patrick watch out voor mijn toekomstige spierbundels haha.

dinsdag, april 26, 2011

knuffelen en zo

Vanavond werd ik gevraagd om knuffeltante te worden, leuk leuk, ja hoor ik wil. Begin juni bevalt vriendin Mirjam van een kleintje! We bellen elke week en het blijft spannend voor haar.

Hier gaat alles best wel z'n gangetje. Of we pakken de fiets of we pakken de motor, gaan op visite of pakken een terrasje want het is tenslotte de afgelopen dagen prachtig weer geweest. Bram mist wat dat betreft een motortje wat die haalt overdag net een retourtje straat vanwege de warmte (nu al)... Bram ligt het liefst de hele dag in de tuin te snurken. De nieuwe buren hadden al regelmatig gesnurk in de tuin gehoord, dus heb ik ze maar snel verteld dat wij dat niet zijn maar de hond hihi. Omdat we niet iedere dag op pad zijn, werd er ook een likje verf in de keuken aangebracht, een bezoek gebracht aan de tandarts, gecomputerd en ff een duik genomen in een boek.

Wat verschillende foto's van de afgelopen dagenBrammie loves grassprietjes