Translate

zaterdag, maart 26, 2011

nog steeds leuk

Patteman is de afgelopen dagen lekker buiten bezig met klusjes aan de auto en aan de motor. Hij heeft er een kleurtje van gekregen. Mijn stalen ros staat momenteel nog bij de dealer waar ze een computertje (tps)van moesten vervangen omdat de toerenteller acrobatische kunsten ging vertonen. Viel gelukkig nog onder de garantie. Begin volgende week gaan we haar halen en kan ze weer naast haar maatje staan.

Afgelopen vrijdag kwam een goed bericht per post binnen van de verzekering van Mr Kak, dat de schade aan ons wordt uitgekeerd. Bram was 2 februari gebeten door een loslopende labrador. Hulde aan onze rechtsbijstand, anders konden we waarschijnlijk naar onze centjes fluiten.

In juni gaat Bram tien daagjes naar een logeeradres (lees pension) als we samen gaan kamperen in een tentje!! Leuk om te zien: www.youtube.com/watch?v=cWuuPNX2tbY De laatste keer kamperen is voor mij wel dertig jaar geleden!! We gaan met de motorclub en verblijven in Nederland. Pat heeft al vaker met het bijltje gehakt maar dan zonder mij. Als ik maar stroom heb om te vernevelen en een warm, lekker bed, hoop ik dat het buitenleven mij ook bevalt. Mocht het een succes worden dan trekken we met de motor en de aangeschafte campingspullekes naar het buitenland. Een paar dagen na de kampeerpartij gaan we met de familie een busreisje maken naar Parijs/Eurodisney. Mijn broer en schoonzus vieren hun 25-jarige huwelijk en hebben een lang weekend georganiseerd. Pat is nog nooit in Parijs geweest en nous avons vu Eurodisney seulement à la tv ...of zoiets

Gisterochtend heb ik zomaar ff kaartjes besteld naar aanleiding van de hilarische recencies voor de klucht 'het is hier een gekkenhuis' van Onno Innemee (www.onnoinnemee.nl). Gewoon een avondje uit. Vroeger had je nog wel eens een klucht op de buis van John Lanting of Piet Bambergen en dat was altijd lachen.