Translate

maandag, januari 17, 2011

1ste ritje

Vanmorgen maar eens het stalen ros uit de schuur getrokken, bandjes opgepompt en een uurtje wezen rijden op het ros. Zo vroeg in het jaar heb ik nog nooit de kans gehad om een ritje te rijden. Meestal bij de eerste rit van het jaar is het even wennen. Vanmorgen helemaal niet. Da's alleen maar beter voor het zelfvertrouwen.
Toen ik thuis was heb ik Claudia een mailtje gestuurd dat ik lekker een uurtje had gereden. Vond ze niet zo leuk. Haar reactie was "fuckerdefuck". Dat zegt alles natuurlijk. Claudia kan zo wie zo niet rijden want de CDI (brein van de motor) van haar Diversion is weg voor reparatie. Wel sneu natuurlijk.

Zwarte strepen zijn scheuren, door en door.
Verder houd ik me bezig met het repareren van de bodem van de topkoffer van mijn motor. 23 jaar gebruik (bouwjaar aug 1987 en op feb 1988 op kenteken gezet) laat zo zijn sporen achter. De bodem is behoorlijk gescheurd en het zou niet lang duren of de koffer zou eraf kunnen vallen. 


Het rode monter...
Waarschijnlijk moet de boel opnieuw in de lak gezet worden, maar voorlopig is de bodem vervangen voor een rode. Mijn Venture is weer kompleet, kan ik rustig de andere bodem in orde maken, alvorens de bodem in de lak te laten zetten. Opspuiten van kunststof is een lastige klus. Ten eerste zijn er geen kleurnummers zoals bij auto's, Ten tweede is deze lak op inkt basis, je moet oppassen met overspuiten dat de oude lak niet met de nieuwe lak conflicteerd, Ten derde een laag te veel of te weinig en er is kleurverschil.

See you..

PatjeXXX