Translate

vrijdag, januari 07, 2011

de seniorenafdeling

Django, de broer van Bram


Django
Lotus, de zus van Bram
Lotus
Oliver overleden op 1-1-2010

 Oliver

Bram heeft nog twee zussen en 2 broers!! Via hyves kwam ik in contact met Maureen, de eigenaar van Django en via het sharpeiforum kwam ik in contact met Mary de eigenaar van Lotus. Het is nog onduidelijk hoe het gaat met het tweede zusje van Bram. We proberen haar op te sporen. De eigenaar van Oliver heeft afgelopen week Mary laten weten dat ze Oliver hebben moeten laten inslapen vanwege longemfyseem, waarschijnlijk veroorzaakt door het sharpeifever. Omdat de overige sharpeis uit het nest tot de senioren behoren is het idee ontstaan dat Maureen, Mary en ik onze senioren gaan voorstellen in het blad van de sharpeiclub Nederland, leuk hè? Ja ja want ze worden eind deze maand 10 jaar. Binnenkort reden voor een lekker gebakje in huize Denissen


Ons manneke

maandag, januari 03, 2011

wangen en handen

kent u deze nog?
Jaaaaaaaaaa, na twee weken rust op kantoor waren er vanmorgen weer heel veel collega's begonnen met (in de eerste plaats) bijpraten onder het genot van een bakkie. En er werd weer wat 'afgewangd en geschud'. Altijd weer gezellig hoor. Manlief kwam ook nog ff naar kantoor om een praatje te maken met enkele collega's en om een cadeautje op te halen in de stad....   Als verrassing had Pat bovenstaande foto op canvas laten afdrukken. Een foto die ik gemaakt heb van mijn twee allerliefste mannen en die ik zo uniek vind omdat ze gelijk lopen. Ben er helemaal blij mee!

Na twee dagen niet te hebben gekookt, ga ik zo maar weer eens 'aan de bak'. Pat had nog de kookzin van Kerst te pakken en had eergisteren voor twee dagen heerlijke lasagne gemaakt!! Met de Kerst hadden we samen twee recepten uitgekozen waarbij ik het verbod kreeg om in de keuken te komen helpen, hi hi.  Het werd een erg lekker diner (kipfilet in sinasappelsaus met penne in mascarpone &gegrilde paprika's) De kookboeken en andere leuke cadeautjes krijgen we regelmatig van Boeren Medical waar Pat prikspullekes voor zijn diabetes besteld.
Vanavond wordt het geen gerecht uit een kookboek, maar een zelfgemaakte vispizza. We smullen wat af hier.