Translate

zondag, december 11, 2011

'beetje saai zo 'volgens Claudia

Sinds maandag 'pas ik op het huis'. Want ik moet ff de boel de boel laten om van een opkomende keelpijn en kriebelhoest met meer sputum 'te genieten'...zomaar ineens. Het seintje dat ik weer flink 'aan de bak' zal moeten om de boel van binnen rustig te krijgen. Maandag gelijk begonnen met 2000mg Tavanic ondanks dat ik me niet ziek of koortsig voelde, het werk afgebeld en het CF centrum op de hoogte gebracht. Geen risico nemen. Twee dagen later kwam daar ook nog 'mevrouw snotter" om de hoek kijken. Ik had al voor mezelf beslist en met Patrick afgesproken dat ik het een week zou aankijken, en bij geen verbetering bellen voor een betere (infuus)behandeling. Zit je anders ook weer met die f...king kerstdagen en zo. Tussendoor contact gehouden met het CFcentrum en omdat ik het niet vertrouwde (een stuk long voelde moe en beurs aan)toch maar vast de nachthemden gaan strijken (wie strijkt er nou nachthemden?) en informeren hoe druk het is voor een opname. Ik had me er dus al bij neergelegd dat ik waarschijnlijk voor het weekend ging logeren. Daar word je al heel rustig van kan ik zeggen. En nu?
De sputumproductie is verminderd en de beurse plek is zolang verdwenen, net zoals de schimmel in mond en keel(hoera voor de fungizone). Alleen de snotneus 'zit er nog aan'. Het voelt stukken beter, maar ... dat kan bij een CF-er volgende week toch ook zomaar weer anders zijn. Ik ben er mee bezig om m'n 'eigen lichaam weer terug te krijgen'.

Patrick is op dagen dat hij niet in de schoolbanken zit fanatiek bezig met studeren. Hij is goed bezig! Ik ben hartstikke trots op hem. Het eerste examen zit er binnenkort al aan te komen....

Claudia

1 opmerking:

Cash en Els zei

Ha Claudia,
Pfff, gelukkig al weer aan de beterende hand. Inderdaad met de feestdagen wil je niet aan zo'n duf snoer hangen.

De eerste kerstkaart van de week binnen gekregen en die was van ..... ;o))

Lieve groet, Els