Translate

zaterdag, november 27, 2010

liefde voor altijd
vandaag zou Roosje 11 jaar zijn geworden

dinsdag, november 23, 2010

24 ste een petscan

Morgen een petscan in Grunn. Ik laat me rijden door een taxi. Ik dacht, dat is eens wat anders. Met de motor gaan is geen optie, 't is geen motorweer. Eigen auto is ook geen optie, distributieriem is op, 8 jaar oud en 93000 kilometers verder. Maar ja, kosten zijn op dit moment te hoog voor onze vette geldbuidel.
Morgen om 15:30 uur ben ik klaar met het onderzoek en misschien volgt er een inloopspreekuur poli bezoek bij de KNO arts. Kan ook zijn dat dat pas donderdag wordt. Wel ben ik donderdag op de poli bij de transplantatie arts. Misschien zie ik W v/d Bij wel. Voor mij lang geleden dat ik hem gezien heb op de poli.

PatjeXXX

zondag, november 21, 2010

We zijn allemaal nog van slag om zonder Roosje verder te moeten. Het is toch wel bijzonder dat je binnen twee jaar zo ontzettend gek kan worden op een hond uit het asiel. We praten er nog steeds over. Maar we moeten toch de draad weer gaan oppakken, want als je in je verdriet blijft hangen, gaat dat vreten aan je gezondheid en daar moeten we heel erg voor waken. Bram is er tenslotte ook nog.

Dit weekend gebruiken we om bij te tanken, want jongens wat hakt zo'n week erin. Met Bram gaat het best goed. Hij merkt dat Roosje er niet meer is, ligt een beetje voor zich uit te staren, maar vertoont geen afwijkend gedrag zoals haar gaan zoeken of gaan janken.  Bram is dan ook veel meer op zich zelf dan Roosje. Ze waren zo totaal verschillend. Wel reageert Bram buiten weer meer op andere reuen, dat sinds de komst van Roosje stukken minder was. Ze waren dan gezellig samen aan het snuffelen en hadden weinig aandacht voor hun omgeving.

Pat is gisterochtend nog ff op pad geweest naar Velp. De motorclub had een technische ochtend georganiseerd waar je vragen kon stellen. Het garantietermijn van mijn motor is nu verlopen en mochten er problemen ontstaan, kan Pat er zelf wat aan gaan sleutelen. Maar... Pat vond het zo gezellig dat hij maar één onderdeel heeft meegekregen en de rest van de ochtend gezellig heeft staan babbelen hi hi . Maakt niet uit, hij had via internet al een handwerkboek besteld en is er toch ff uit geweest.

een herinneringskiekje