Translate

zondag, april 04, 2010

Eggrun

Gisteren mee gedaan aan de 6e editie van de Eggrun. Gestart in Veghel, heenweg was het droog. Eenmaal in Veghel begon het al te regenen. Na wat Harley's te hebben bekeken bij het startpunt (had er snel genoeg van) werd de cheque van 4000,- euro voor Villa Pardoes uitgereikt. Hierna gingen de groepen van start om naar de ziekenhuizen te rijden. Onderweg regen maar het plensde niet, dus was het goed te doen. Eenmaal in Nijmegen aangekomen (CWZ) moesten we 'maar even' achterom rijden naar de kinderafdeling. Dit was over een modderpad en volgens mij was niemand er blij mee. Kuilen, plassen en modder. Was wel even concentreren, maar iedereen kwam goed aan bij de ingang van de afdeling. Claudia stond al foto's te maken. De ontvangst was niet overweldigend. De meeste kinderen waren vanwege het paasweekend naar huis gestuurd. Er lagen welgeteld 2 kinderen op de afdeling. Jammer, want er waren toch veel meer kinderen in het ziekenhuis aanwezig. Claudia vertelde me naderhand dat de receptie niet eens op de hoogte was van de komst van de motoren. Het leek wel alsof er geen belangstelling was voor deze leuke actie van de Stichting Eggrun. Ze hadden er in de hal van het ziekenhuis iets leuks van moeten maken, maar helaas.

Afgelopen week heeft Willem-Jan me geholpen om het motorblok van de Belg eruit te halen. De motorfiets was al zover ontmanteld dat er alleen een paar bouten uit het frame moesten worden gedraaid om het blok te verwijderen. Zo'n blokje weegt ca. 90 kilo. Dat kost wat kracht. Daarna nog wat dingen opgelost aan de fiets van Willem. Zo gaat de dag snel voorbij.

Morgen: 2de Paashaasdag. We, Claudia en moi, gaan naar Son en Breugel. Rob Groenevelt heeft demo dagen en dat is de kans om eens op een andere fiets te rijden. Nog niet voor Claudia...

See you,

PatjeXXX