Translate

vrijdag, maart 12, 2010

afwisseling in huize PC

Hallo allemaal, hier is Claudia weerrrrrrrrrr
Gistermiddag kon ik na twee maanden weer eens lessen, nou dat is echt weer wennen zeg. Sinds half januari waren drie lessen afgezegd door de sneeuw en ik heb twee weken thuis zitten kuren. Er lag veel zand op de weg en er waren wat gaten in het wegdek bijgekomen, dubbel opletten omdat ik ook nog in de spits reed. Maar maandag ga ik weer hoor met Marian. Nu ff iedere week bijhouden. Marian rijdt dan achter me aan met de motor en geeft via m'n oortje aanwijzingen door. Gezellig met z'n tweetjes. Misschien dat Pat maandag mee gaat rijden voor de fun (bijna echt), lijkt me heel leuk.


Sinds Pat gestopt is met de Vfend gaat het geleidelijk weer een stuk minder. Alleen is het moeilijk te traceren of het nog om de schimmel gaat. Pat merkt het met sporten. Hij kan zijn circuitje niet afmaken, zijn hartslag is al snel te hoog en hij is eerder vermoeid. Vanmorgen na een wandelingetje met de doggies stond hij te trillen op zijn benen van vermoeidheid. Dus vanmorgen onderzoekjes ondergaan hier in Dekkerswald en contact houden met het UMCG. De longfunctie en de saturatie waren gelukkig goed. De longfoto gaf iets vaags aan en de leverfunctie wijkt iets af. Nu nog proberen een sputumkweek in te leveren, ja en da's lastig want er zit niks. In Dekkerswald denkt de arts dat er misschien toch te snel met Vfend is gestopt, tja lastig hoor.. Maandag telefonisch consult hoe verder.

Morgen gaan we samen op ons gemakkie wat dingetjes halen in de stad en nemen er ergens ook ff een lekkere lunch voordat we dan weer naar huis gaan.
We houden jullie op de hoogte!

zondag, maart 07, 2010

weer aan de bak

Hallo allemaal! Na twee weken flink de beest te hebben uitgehangen met de beesten in m'n longen, heb ik ze voorlopig overwonnen en kan ik maandag weer aan de slag op kantoor, waar ik heel veel zin in heb. Voor mij is het dit keer een totale verrassing dat er geen opname aan vast zit. Ik ben er wel heel erg blij mee dat ik het zelf weer rustig heb kunnen krijgen met hulp van natuurlijk het een en ander aan medicijnen, fysio, sport en vernevelen. Het weer is dan ook prachtig, overdag het zonnetje en 's nachts lekker koud. Dit is voor de CF-er een beter weertje, dan de regen en de hoge luchtvochtigheid. De planten zijn weer gesnoeid en de bolletjes (nee Pat geen onkruid) komen uit de grond.

Patrick heeft samen met Willem Jan, Cor &Ellen meegedaan aan een wens van een ziek 16 jarig meisje. Samen met haar familie reed ze voorop met de auto, met een hele stoet motoren er achter aan. Onder politiebegeleiding reed de stoet van Groningen tot aan Assen. Er deden 200 motoren aan mee! Vanwege het slechte weer (sneeuw) was het programma iets aangepast. Eenmaal bij de TT in Assen kreeg iedereen wat te drinken en mocht het meisje in een motorpak poseren op de motor van Rossie.
Stichting Doe een Wens heeft geholpen deze wens te vervullen

http://www.youtube.com/watch?v=DWx4ul6-W4U (link kopiƫren en plakken)
Bij 1:14 komen Cor, Willem en Pat(witte motor, geel vestje, zilveren helm) in beeld.