Translate

zaterdag, februari 20, 2010

motorbeurs 18 februari
We zijn een middag en avond heerlijk wezen lookielooken op de motorbeurs in Utrecht met Wibi. De reis hebben we een stukje met de fiets naar het CS Nijmegen afgelegd (halverwege ikke lekke band) en met de trein verder naar Utrecht CS. Was goed te doen. Het leek er wel een snoepwinkel, echt heeeel leuk maar zo ontzettend groot, pfff. Ik was nooit eerder naar de motorbeurs geweest. Pat wel, die stond met zijn motor op de stand van de ballenclub in 2009. We kwamen Rob Groenevelt (motordealer) tegen uit Son op de Honda Stand, waar we in de lounge wat konden drinken en kletsen. Na verloop van tijd waren we allemaal behoorlijk moe van het slenteren, kijken en "passen" (zitten op motoren). Maar het was een superleuke dag! Rond half 8 weer naar huis gegaan. De band van mijn fiets was geplakt en we konden zonder problemen naar huis fietsen. Totdat we nog maar één straat van ons huis vandaan waren.... Een fikse hagelbui maakte ons drijfnat. De hondjes waren blij om ons weer te zien. Ondanks de hagel rende Roos vast naar buiten de tuin in om te jodelen (begroeten), zo lief.

Patrick is met de 3 maanden kuur Vfend gestopt. Nu is het weer afwachten hoe de bloedwaarden met de Prograft en de bloedverdunners zich verhouden, want dat is nu weer ontregeld. Pat is blij als hij volgende week alvast aan het eerste deel van de training kan beginnen om zelf de dosering voor de antistolling te bepalen. Ze maken er steeds een potje van bij de INR. Pat is vaak in de sportschool te vinden en in onze "skihut" waar hij aan de motor knutselt. Toen het echt te koud was om te klussen, heeft hij zijn site www.yamahaventure.nl bijgewerkt en de site van Harten Twee.

Zelf zit ik voor de zekerheid aan de antibiotica Tavanic. Woensdagavond begon een lichte verkoudheid, maar gister klonk het ff wat anders met hoesten. Dus hup niet wachten maar beginnen met die kuur.
Officieel werk ik sinds dit jaar 10 uur per week. Het contract is nu dan eindelijk aangepast. Sinds m'n 19e heb ik altijd 20 uur gewerkt, maar helaas pindakaas ben ook niet meer de jongste hè en is werken alleen nog voor de fun. Sinds Pat thuis is, helpt hij mij enorm met het huishouden. Pat doet voortaan de schapjes met de auto, laat de doggies uit als ik 's ochtends moet werken en houdt het huis schoon. Ik heb een superman!