Translate

donderdag, juni 17, 2010

Anti stolling???

Vandaag is er een echo van mijn vaten in mijn linker been gemaakt. De uitslag weet ik al, maar volgende week moet ik terug en dan vertelt een arts (internist) mij de uitslag. De bedoeling is dat ik met de anti-stolling zou stoppen, maar mijn longarts zei al dat ze dat niet wilt. Meer artsen meer meningen. Ik ben er inmiddels achter dat ik beter niet kan stoppen met de anti-stolling.
Uitslag van vanmorgen: de trombose in mijn knieholte is weg, er is nog wat rommel aanwezig in mijn lies, maar erger nog, er zijn stolsels boven mijn lies bijgekomen. Als dat los schiet is een longembolie eigenlijk onvermijdelijk. In januari is het gebied boven mijn lies niet onderzocht, vergelijken kan dus niet. Maar gunstig is deze ontwikkeling natuurlijk niet. Ja en hoe kom je er aan?? Beter de vraag: hoe kom je er vanaf.

See you,
PatjeXXX

2 opmerkingen:

Renate zei

Hehe wat een vervelend nieuws zo even tussen neus en lippen door zeg. Hoop dat ze het wat onder controle gaan krijgen want dit is drie keer niks. Leuke vakantiefoto's zeg. Zit me hier nog steeds af te vragen of ik eigenlijk wel ook op een motor durf :)

Alida zei

Jakkes, dat is even heel erg vervelend zeg. Hopelijk komen de knappe medici tot een juiste behandeling. Want stolling/propjes in je bloed...ne daar wordt een mens niet vrolijk van.