Translate

donderdag, september 03, 2009

Claudia weer aan het werk..

Claudia is weer begonnen met motorrijles na de scheur in de ellepijp. Dinsdag was weer een nieuwe aftrap. De gehele les regende het veel dan weer minder, maar ook de remproef ging in de nattigheid goed. Ze mag niet meer op de oude "kawa" rijden. De oude is voor watjes zei de instructeur.

Ik was dinsdag en woensdag met het bestuur van Harten Twee in Doorn. Heidagen werden het genoemd. Een beleidsplan maken voor de komende paar jaar. Agenda voor het komende jaar vaststellen. Ja ja vergaderen is hard werken. Dinsdag vergaderen van 10:00 uur tot bijna 21:00 uur. Lange dag hoor. Achteraf was het zeer leerzaam en heeft het zeker zijn vruchten afgeworpen. Wat we wilden bereiken met de Heidagen is gelukt. Het bestuur kon zich in grote lijnen ook vinden met het te voeren beleid. Natuurlijk kan een alv (algemene ledenvergadering)daar verandering in brengen, omdat het bestuur de wensen van de alv moet uitvoeren. Maar een bestuur is er ook om in de alv met ideeën te komen.

Maandag had ik een cfdag op Dekkerswald (cf centrum oost). Een doe dag. Veel praten met longarts, cf-verpleegkundige, diëtiste, maatschappelijk werker en een foto laten maken, bloed prikken en een 6 min. looptest (660meter). Volgende week nog een ochtend in de Radboud en dan hoor ik vanzelf de uitslagen wel een keer.

Claudia was nog even gaan snuffelen op internet naar een leuke fiets, zoiets als bijgaande foto, een Yamaha xvs Dragstar 650 Classic. Natuurlijk een Yamaha, want afgelopen weekend hebben we nieuwe motorkleding gekocht en de jassen zijn Yamaha motorjassen.
Claudia vond het nodig om een zelfde motorbroek te kopen als ik heb, een Spidi doorwaai-broek. Ze vond de mannen motorbroek beter zitten dan een vrouwenmodel. De jassen zijn in 3 delen uit elkaar te halen zodat er een doorwaai-jas overblijft. Maar compleet is ie ook bij lagere temperaturen te gebruiken en bij regen. Niet dat regen mijn favoriet is, maar vorige week reed ik vanuit Kootstertille richting Ommen en de hele weg had ik regen op mijn bol. Eerst ging ik nooit weg met de motor als het zou kunnen gaan regenen. Nu ik er een paar keer doorheen heb moeten rijden, is de vrees om een nat pak op te lopen een stuk minder erg. Met regen rijden moet je ook gedaan hebben. Voor je zelfvertrouwen is het erg belangrijk. Je maakt je ook minder druk als het een keer regent onderweg.

Gisteren bij het startsein van de actie 2 miljoen handtekeningen geweest. Met 3 bestuursleden van Harten Twee waren we aanwezig. Het was een leuke start van deze actie en ik hoop van harte dat deze actie slaagt. Ik heb in ieder geval een link op mijn blog toegevoegd. Wel een handtekening plaatsen hoor!!!!

Deze week nog wat stukken van de vergaderingen van dinsdag en woensdag uitwerken en ook weer verder met de voorbereidingen voor de themadag van 17 oktober "wachtlijst patiënten".

See you..

PatjeXXX