Translate

woensdag, juli 08, 2009

gezellieeee

Hallo allemaal!!

Wat hebben we een gezellige avond gehad afgelopen weekend! We waren met onze vrienden bij hun ex-buren een avondje wezen bbq-en!! We begonnen rond 18:30 uur en de laatste hap ging er nog in om 00:00 uur(met name bij de mannen). Dat kwam omdat er verschillende lange breaks tussen de maaltijden zaten zodat we gezellig met elkaar konden kletsen en spelen met de kids, die heel graag op de motor wilden zitten (foto's gemaakt). We reden om 01:00 uur samen weer via de "oude weg" terug vanuit Venlo naar huis. Pat zag nog vlak voor ons een ree de weg oversteken... Het was stil en donker onderweg, wel relaxed... behalve als de ree een fractie later was overgestoken natuurlijk....


Ta taaaaaaa, vanmorgen om 08:00 uur is manlief vertrokken naar een verzamelpunt in Nederland waar hij met nog acht motoren en 12 mensen strak in het pak op weg gaat naar Denemarken. Manlief gaat naar het plaatsje Rye 4060 Krk Saby, dat ligt 45 km van Kopenhagen (donkergroen op de kaart).
Bram, Roos en ik hebben onze opvallende motorrijder uitgezwaaid. Vrijdag begint daar het internationale treffen van alle venture rijders en schijnt het een groot evenement te worden. Al een tijdje naar uitgekeken, en nu is het dan zover. Hopelijk zitten de weersomstandigheden een beetje mee. Zojuist (18:00 uur) belde een vermoeide manlief die zo snel mogelijk het tentje heeft opgezet in Duitsland om te schuilen vanwege het noodweer. Morgen rijden ze weer verder. Het schijnt zo'n 800 km te zijn via de binnenwegen.
Naast tent-, en overige artikelen is er in ieder geval ook een survivalpakket mee de aanhanger ingegaan, bestaande uit een flinke voorraad eten om gezamenlijk gezellig onderweg en ter plekke te kunnen happen en snappen.

Gisteravond heb ik voor de zesde keer motorrijles gehad, en mensen het gaat me steeds beter af. Het scheelde enorm dat mijn mederijlesser ontzettend zenuwachtig overkwam, waardoor ik heel kalm werd, apart hè? Heb ik wel vaker hoor. Als ik een keer examen moet afleggen moet ik zorgen dat manlief heel nerveus is...hi hi. Gelukkig was het veel minder intensief omdat de temp een stuk lager was dan vorige week. Ik mocht de weg weer op, waar weinig verkeer reed (allemaal ceremonie Michael Jackson kijken?)en heb vervolgens weer de bijzondere verrichtingen mogen oefenen op een apart terrein, waarvan de noodstop met regen gelijk goed ging!! Ik ben hartstikke trots op mezelf. Momenteel oefen ik iedere dag in het boek en op cd-roms voor het theorie-examen.

Ik ga het eten van gisteren ff opwarmen! Groetjes Claudia