Translate

dinsdag, juni 30, 2009

happy daysHallo allemaal,
Patje is happy en ik ben happy. Met Roos en Bram gaat het ook goed, dus wat wil je nog meer.

We zijn met het hele gezin (4-tjes ha ha) even naar de Belgische Ardennen gereden om een paar dagen een andere omgeving op te snuiven. Gewoon er even tussenuit. Nou, dat was goed bevallen. Maar drie uurtjes rijden en je zit in de natuur. Zelfs zo erg, dat we er in de winter voor geen goud zouden willen zitten (dan moet je aan de anti-depressieva). De blokhut stond namelijk letterlijk midden in het bos. Je had geen uitzicht, want die joekels stonden rondom de tuin van de hut. Veel extra zuurstof gekregen dus, maar minder zonlicht. We zijn daarom iedere dag de hort opgegaan, en hebben veel van de omliggende dorpen gezien met spannende weggetjes, op terrasjes gezeten, gewandeld, gefotografeerd, geluncht, gebbq-ed en badminton gespeeld. We wilden 's avonds nog uit gaan eten, maar helaas in Belgiƫ bestaat (nog) geen rookbeleid. We zijn daarom nog ff afgelopen vrijdag hier in de buurt gaan eten nadat we in de stad waren geweest. Heerlijk buiten op terras gegeten. Da's genieten hoor.

Pat is verder bezig met wat klusjes aan de motor omdat hij volgende week naar Denemarken vertrekt voor een internationaal treffen. En Pat is al bezig met de voorbereidingen van harten twee in november waar zo'n 300 mensen worden verwacht. Vandaag zit hij bij zijn vriend in Friesland en afgelopen zondag zijn we naar mijn broer in Dronten gereden (allemaal met de motor).

Vanmiddag ben ik voor de vijfde keer gaan lessen in de h i t t e. Gelukkig had ik geen wit t-shirt aangetrokken want alles was zeikkienat. Motorrijden is toch wel moeilijk, je moet op zoveel dingen letten onderweg, pffff! Vanwege de hitte vermeden we vandaag het oefenterrein en ging ik met nog een lesser de openbare weg op. Da's ff andere koek. Zo ook weer wat van Nijmegen gezien. Eenmaal thuis alles uitgedaan en de douche ondergedoken met een paracetamol (gezellig samen). Volgende week voor de zekerheid de les maar in de avonduren gepland, mocht het nog zo warm zijn. Het was superleuk maar hard werken.

Afgelopen week ben ik gescreend om Tiotropium te gaan testen. Tiotropium is een pufje en voorkomt benauwdheid doordat het de verkramping in de luchtwegen opheft. Het werkt binnen 30 minuten en de werking houdt 24 uur aan. Ik moet er 7 keer voor terug naar Dekkerswald waarbij de longfunctie en het bloed worden getest. Niemand weet of het het echte medicijn is of een placebo. Het spulleke wordt trouwens al gebruikt bij mensen met copd maar nog niet bij CF-ers.
Om te vieren dat ik alweer een half jaar geen opname heb gehad, toch maar gebak gehaald. Een goede reden, mmmmm.

Pat gaat de volgende keer verder, want het is nogal laat en morgen gaat weer vroeg de wekker..............kan Pat gelijk wat leuke foto's plaatsen.
Groetjes Claudia