Translate

dinsdag, mei 05, 2009

verkeerde motor...

Gisteren was ik nieuwsgierig om de zithoogte van een G...wing te proberen. Helaas het is niets bijzonders. De buddyseat was aangepast voor mensen met kleine benen, maar ik kwam zeker niet met mijn voeten goed aan de grond. Oké, wel iets beter dan bij de Venture, maar voor die prijs is het niet waard. Ik dacht een leuke motorzaak te bezoeken met Claudia, maar er was ook niets aan. Personeel was niet vriendelijk, en reed zelf helemaal geen motor. Het was puur een handelaar. Proefrijden mocht wel maar dan moest ik eigenlijk een motor kopen, want ze zijn geen proefrijzaak. Daarvoor moest ik maar naar een dealer gaan. Claudia heeft wel foto's gemaakt maar dat mocht weer niet van de hele ruimte (zaak). Wat beperkingen dus. Wat ik wel heb bereikt is dat ik nu zeker weet dat een G...wing geen optie is vanwege mijn beenlengte.
De foto is niet zo goed, de flitser deed het niet.

Op de terugweg wilde ik binnendoor rijden. Het goed gelovige gebied rond Terwolde is best mooi om doorheen te rijden. Maar aangezien we geen navigatie hebben kwamen we na een kwartier alweer op de snelweg uit. Jammer want het was toch niet zo warm op de motor. Een buitje bleef boven ons hangen. De wolk ging n.l. dezelfde kant op als wij.
Binnendoor door Arnhem gereden en zo weer heelhuids thuis gekomen.

Tegen 1/2 6 werden we gebeld door de ziektewet arts van het UWV. De ziektewet blijft toch doorbetalen, maar hij wilt wel dat ik me laat herkeuren voor de WAO. Met als gevolg dat ik weer moet gaan werken. Hij vond mij ook niet ziek, ik kon volgens hem gewoon werken. (in vergelijking met 4 jaar geleden, ik stond toen op de wachtlijst). Hij had geen oor voor wat er in de tussentijd was gebeurd. De longontsteking van december was domme pech, de verkoudheid erbij ook. Dat ik mijn gezondheid belangrijker vind dan werken zit tussen mijn oren. Ik moest ook maar naar een psycholoog. De hoge hartslag is alleen maar stress en spanning. Waarvoor loop ik dan bij een hartspecialist? Volgens hem is mijn trombose been ontstaan door het gebruik van langdurig Prednison. Mijn bloedvaten zijn slecht. Dat ik voor een trombose been naar een ziekenhuis moet voor een behandeling???
Gelukkig weet die UWV arts alles!!!!
Nu nog even zijn schriftelijke bevestiging afwachten, dan kan ik daarmee naar BWN. Dit is een belangenbehartiging voor WAO/WIA mensen in Nijmegen.
Mijn arbeidsdeskundige neemt nog contact met mij op om weer bij mijn oude werkgever aan de slag te gaan. Duh!!

See you..

PatjeXXX