Translate

woensdag, april 22, 2009

Claudia op de motor...



De eerste rijles van Claudia op de motorfiets!! Was nog cadeautje van sinterklaas. De eerste les is altijd de rotste. Je moet dan wennen aan de bediening van de fiets. Remmen rechts met hand (voorrem) of voet (achterrem). Schakelen (voet) en koppelen (hand) met links.
Nu maar hopen dat ze verder gaat, want ze moet er eerst even over nadenken. (Vrouwen eigen).
We gingen samen naar de rijschool, op een echte motor natuurlijk. Daarna ging Claudia bij de instructeur mee in de auto en ik op de lesmotor naar het oefenterrein. Wat een prutmotor vergeleken met mijn echte motor. Maar tenslotte ben ik ook op zo'n lesmotor begonnen....
Claudia vond het in ieder geval wel een leuke ervaring. Is wat anders dan achterop zitten. Wat ze zelf dan ook zegt; "Achterop zitten kost geen moeite". Voor mij natuurlijk wel, een volle bak is toch wat lastiger te besturen.

Afgelopen zondag de 1ste toerrit met de club gereden. Een aantal nieuwe gezichten, n.l. leden die sinds de Motorbeurs in Utrecht erbij zijn gekomen. Was erg gezelly, meer gezelly dan anders. We begonnen in Tiel. Binnendoor langs de Lek en de Linge, om de rit te eindigen in Vianen. Samen met een clublid nog even een bakkie wezen doen in Utrecht. Tevens werden de carburateurs gesynchroniseerd. Als het goed is rijdt de echte motor weer wat beter.




See you..

PatjeXXX