Translate

donderdag, maart 19, 2009

overwerken

Bedankt voor jullie reacties!

Vanmorgen kon de "zuster" bij Bram de hechtingen verwijderen en aan de andere kant manlief proberen te helpen met spulletjes aangeven. Want lopen gaat nog amper. Sinds Pat dinsdagochtend de steunkous draagt is het lopen errug pijnlijk geworden. Zo pijnlijk dat ie gisteravond bijna moest janken. Vandaag zaten we daarom weer van 11:15 tot 16:45 uur bij de eerste hulp in Nijmegen. Tussendoor de blije hondjes uitgelaten en daarna weer terug naar manlief met natuurlijk wat versnaperingen. Er blijkt in ieder geval een te hoge ontstekingswaarde in het bloed te zijn, dat niet past bij een bloedstolsel, maar verder hebben ze niks geks kunnen vinden. Waarschijnlijk duurt het herstel erg lang en is de steunkous net te kort, zodat het stolsel in de gevoelige vaten drukt. Pat z'n been is nu helemaal gezwachteld tot over het pijnlijke punt. Morgenochtend moet Pat ff naar zijn longarts in Dekkerswald vanwege de onstekingswaarde en maandagochtend naar de "vatenarts".
We zijn helemaal gaar de gaar echt gaar helemaal gaar van vandaag.
Ken ff geen arts meer zien, hoewel ik ff voor zuster speel (er zaten zelfs geen knappe artsen tussen, merendeel was trouwens vrouw..).

Oh ja, 2 april gaat Roosje onder het mes. Ze krijgt een totally make-over van ons. Haar baarmoeder moet er uit en ze krijgt een "ooglift"(entropion).

Zelf ga ik ook voor een "make-over". Door al het gedoe van de laatste tijd heb ik dinsdag weer eens een leuk middagje voor mezelf gepland. Ik ga naar een kleurenadviseur, zodat ik krijg te zien welke kleuren me ophemelen en welke niet!!! Heel belangrijk natuurlijk, gezien de lente weer in aantocht is en de winkels vol liggen met leuke fleurige kleding, ha ha. Ik heb er zin in!!!

Jullie horen weer van ons!!!!
Groetjes Claudia