Translate

donderdag, februari 12, 2009

mjam en jammer


Na 3 uur boetseren is dit de smultaart geworden!!(gravende hondjes omringd door wat drolletjes) Helaas was de tijd zo voorbij en kon je niet ff nadenken over kleurgebruik, figuurtjes etc. De taart is wel ontzettend lekkerrrrrrr, vooral de marsepein hè. De vulling bestaat uit bakkersroom en jam afgewisseld met 3 lagen cake. Tot nu toe nemen we iedere dag een stuk, dus wel blijven bewegen... Er waren nog twee fanatiekelingen, waardoor de workshopleidster je voldoende kon helpen en je vragen beantwoorden. Oh ja, ik had geen spierpijn van het vele kneden ha ha.

Pat heeft aangegeven om definitief te gaan stoppen met werken met ingang van de eerstvolgende maand. Pat is nog steeds 80-100% afgekeurd. Het blijft hem teveel moeite kosten ondanks de nog opbouwende 15 uur. Hij heeft besloten zijn tijd te besteden aan dingen die hij leuk vindt die hij in zijn eigen tempo kan doen. Pat is al actief in twee stichtingen en in de motorclub wat hij heel graag doet. Hij is nu bezig een motorweekend te organiseren en binnenkort loopt hij mee met stichting Harten Twee om bijeenkomsten te leren organiseren als ervaringsdeskundige voor longpatiënten op de wachtlijst.. Pat is niet iemand die achter de geraniums gaat zitten. Omdat badminton toch meer in de smaak valt dan fitnessen, gaat Pat op zoek naar een leuke badmintonclub in de buurt. Ik sta vierkant achter hem en vind het goed van hem om de knoop door te hakken en niet tegen dezelfde dingen te blijven aanlopen. Het moet niet allemaal ten koste gaan van. Lekker genieten dus!

Afgelopen maandag kwam Pat terug uit het UMCGroningen met een kastje om en plakkertjes op zijn borst zodat 24 uur lang de hartslag gemeten kan worden. Bij Pat willen ze dan zien wanneer de hartslag het laagst is. In maart mag hij terugkomen voor een hartecho en een fietstest. Krijgt een vervolg.

Zelf werk ik momenteel nog maar 8 uur en volgende week 9 uur. Na volgende week zit ik op het aantal uren dat ik graag wil werken, namelijk 12 uur. Ik wacht nog steeds op een oproep voor een herkeuring bij de GAKarts. Het werken vind ik nog steeds hartstikke leuk en is het voor mijn gezondheid op deze manier goed te doen.

Groetjes Claudia