Translate

donderdag, januari 22, 2009

takkenweer

Hallo allemaal!! Hier eens een berichtje van Claudia!!!!!! Patrick en ik zitten allebei nog thuis om weer een beetje aan te sterken. Sinds vorige week proberen we samen de conditie weer een beetje op te bouwen door 3x in de week de sportschool te bezoeken. Ja, ik heb dan zoals gewoonlijk de dag erna gelijk weer spierpijn hè. Het gaat met de conditie gelukkig een stuk beter. Naast de dagelijkse dingetjes, zoals de hondjes uitlaten en het huishouden verzorgen heb ik het maximale aantal leesboeken bij de bibliotheek gehaald voor tussendoor en heb ik gisteren de muur in de keuken voorzien van wat meer kleur. De zelfgemaakte schilderijtjes komen dat wat meer tot z'n recht. Ook heb ik de weekmarkt weer eens kunnen bezoeken, omdat ik normaal gesproken op m'n werk zit of aan het "logeren" ben.

In de tussentijd hebben we allebei regelmatig contact met het UWV, de werkgever en de arbodienst, hoort erbij natuurlijk.

Met mezelf gaat het weer de goede kant op. Ik hoop dat het voorlopig zo even blijft. Ondanks de drie infuusopnames in 2008 lijdt de longfunctie er gelukkig niet onder, waarschijnlijk omdat ik er snel bij ben geweest. De longfunctie gaat er tot nu zelfs iets op vooruit!! De derde opname kwam vanwege een virus die zin had om met m'n pseudomonas een gezellig feestje te vieren, ja en dan is er geen houden meer aan hè met die feestbeesten. In februari ga ik de werkuren weer opbouwen. Dit keer pak ik het allemaal anders aan en neem ik er de tijd voor. De gezondheid en ons gezinnetje zijn het allerbelangrijkste.

Met Pat gaat het weer een stuk beter sinds hij tijdelijk terug is op de Imuran, totdat... hij gisteravond een loopneus begon te krijgen. Het werd een gebroken nacht voor Pat met veel gesnotter en wat verhoging. Vandaag loopt Pat een beetje afwezig in huis rond met een knalrode neus en is zojuist ff op bed gaan liggen. We balen er allebei behoorlijk van en ik maak me alweer veel te snel zorgen, maar ja... als ik nu maar ff gespaard blijft en dat we niet weer allebei plat liggen. Mocht het eventueel weer uitmonden in een longontsteking dan kan Pat vernevelen met zout en antibiotica. Op m'n werk staat nog een oude vernevelaar die Pat zolang kan gebruiken( straks halen) tot de E-flow vernevelaar binnen is. Voorlopig kunnen we ff niet vooruit plannen en zien we wel even hoe het allemaal loopt, je kan er helemaal niet van op aan. Op het nieuws hoorde ik dat er een griepepidemie heerst in Nederland met als complicatie een bacteriële luchtweginfectie. Het zal toch niet....Groetjes Claudia