Translate

woensdag, januari 07, 2009

veel beter...

Hoi Iedereen,

Sinds gisteren voel ik me weer een stuk beter. Ik mocht met de Cellcept stoppen en weer verder met Imuran. Lichamelijke klachten zijn bijna meteen verleden tijd. Normale waarden van de suiker, niet meer zo'n last van de kou (vooral temp verschil), darm problemen weg, normale ontlasting en minder moe. Wat is het pok als je niet de juiste medicijnen hebt. Het is ook best link spul die troep die de weerstand onderdrukken.
Wel is het de bedoeling dat ik Imuran vaarwel zeg. Later in dit jaar moet ik toch overstappen op een zusje van de Cellcept. Dat zou minder darm problemen moet geven. Voorlopig niet dus. Ik moet eerst de afgelopen periode wegwerken.

Verder is het nog wel even afzien om zo lang thuis te zijn. Mijn conditie is finaal naar de kl##te. Moet het wel weer oppakken. dat komt ook wel weer goed.

Claudia was op 30 december weer thuis met infuus. a.s. Vrijdag is de laatste dag van het infuus. Gelukkig voelt ze zich weer een stuk beter en is ze nu bijvoorbeeld te voet naar de markt om, zoals zij dat zegt: een lekker stukje te wandelen. Met de fiets is het niet te doen. In Nijmegen wordt zoals altijd bezuinigd op strooigoed. De fietspaden zijn alleen schoon waar de fietsers het fietspad schoon gereden hebben. Een smal paadje dus...

Op 31 december werd mijn nieuwe pc afgeleverd. Natuurlijk staat er Windows Vista op, maar wel de 64 bit versie(is stabieler dan 32 bit versie). Als ik nu met Nero een .avi film naar dvd omzet duurt dit nog maar 20 minuten. Met mijn oude pc duurde dit meer dan 5 kwartier. Zo wordt pc'en weer leuk. Gisteren meteen 5 films omgezet. Hebben we weer wat om te kijken. Niet alle programma's draaien op een 64 pc. Moet nogal wat updates downloaden.

Met de scooter gaat het nog steeds niet goed. Ze maken er een zooitje van bij de dealer. Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering al gevraagd wat mijn rechten zijn. Gelukkig is de dealer bij de bovag aangesloten. Als het er op aan komt is het voor mij gunstiger dan voor de dealer. Zover is het nog niet, eerst donderdag voor de 4de keer de scooter wegbrengen voor hetzelfde euvel.

A.s. zaterdag een dag met Harten 2 in Veenendaal. Dit keer bowlen en een nieuwjaarsreceptie.
Zondag een nieuwjaarsreceptie van de motorclub.

See you..

PateXXX