Translate

dinsdag, oktober 27, 2009

vervolg


Niet dat ik zolang gegeten heb hoor. (afsluiting vorig bericht). Weer tijd voor een foto. Na een jaar eindelijk eens tijd genomen om foto's te maken van de motor, en dit geval met aanhanger. Ik dacht laten we eens foto's maken van de complete combinatie.
Ja, ja, het blijft een kleine vent met een grote motor. Toen ik de aanhanger in Den Helder opgehaald had, was het onderweg best wel druk voor een zaterdag. Als je dan door de file rijdt moet je oppassen voor recreatie verkeer. Zij weten niet hoe je file moet rijden op een snelweg. Ze houden dan ook geen rekening met motorrijders. Gelukkig ging alles goed, maar na bijna 3 uur intensief rijden was ik ook wel moe. Bij thuiskomst even andere kleding aangetrokken en hup naar een verjaardagsbbq. Was wel gezellie hoor. Ik heb al snel de verlichting van de aanhanger aangepast. De lampjes vervangen voor ledjes. Het stroomverbruik is best heftig met die extra verlichting. De accu wordt immers niet opgeladen bij stationair draaiende motor. Bijvoorbeeld wachten voor een stoplicht. Ik gebruik n.l. vaak de rem om stil te blijven staan, het wegdek loopt vaak een beetje af.
Nu heb ik even rust tot 7 november. Dan is er voor Harten Twee een dag voor de vrijwilligers. Ook nodig om die in het zonnetje te zetten, contact met elkaar te hebben en er een leuke dag van maken. Het is in Noordwijk.

See you..

PatjeXXX

1 opmerking:

Gwen haar leven zei

Zie ik daar nou de CF AAP zitten! Haha die gaat ook lekker mee op reis met de motor.

Groetjes Gwen