Translate

dinsdag, mei 05, 2009

verkeerde motor...

Gisteren was ik nieuwsgierig om de zithoogte van een G...wing te proberen. Helaas het is niets bijzonders. De buddyseat was aangepast voor mensen met kleine benen, maar ik kwam zeker niet met mijn voeten goed aan de grond. Oké, wel iets beter dan bij de Venture, maar voor die prijs is het niet waard. Ik dacht een leuke motorzaak te bezoeken met Claudia, maar er was ook niets aan. Personeel was niet vriendelijk, en reed zelf helemaal geen motor. Het was puur een handelaar. Proefrijden mocht wel maar dan moest ik eigenlijk een motor kopen, want ze zijn geen proefrijzaak. Daarvoor moest ik maar naar een dealer gaan. Claudia heeft wel foto's gemaakt maar dat mocht weer niet van de hele ruimte (zaak). Wat beperkingen dus. Wat ik wel heb bereikt is dat ik nu zeker weet dat een G...wing geen optie is vanwege mijn beenlengte.
De foto is niet zo goed, de flitser deed het niet.

Op de terugweg wilde ik binnendoor rijden. Het goed gelovige gebied rond Terwolde is best mooi om doorheen te rijden. Maar aangezien we geen navigatie hebben kwamen we na een kwartier alweer op de snelweg uit. Jammer want het was toch niet zo warm op de motor. Een buitje bleef boven ons hangen. De wolk ging n.l. dezelfde kant op als wij.
Binnendoor door Arnhem gereden en zo weer heelhuids thuis gekomen.

Tegen 1/2 6 werden we gebeld door de ziektewet arts van het UWV. De ziektewet blijft toch doorbetalen, maar hij wilt wel dat ik me laat herkeuren voor de WAO. Met als gevolg dat ik weer moet gaan werken. Hij vond mij ook niet ziek, ik kon volgens hem gewoon werken. (in vergelijking met 4 jaar geleden, ik stond toen op de wachtlijst). Hij had geen oor voor wat er in de tussentijd was gebeurd. De longontsteking van december was domme pech, de verkoudheid erbij ook. Dat ik mijn gezondheid belangrijker vind dan werken zit tussen mijn oren. Ik moest ook maar naar een psycholoog. De hoge hartslag is alleen maar stress en spanning. Waarvoor loop ik dan bij een hartspecialist? Volgens hem is mijn trombose been ontstaan door het gebruik van langdurig Prednison. Mijn bloedvaten zijn slecht. Dat ik voor een trombose been naar een ziekenhuis moet voor een behandeling???
Gelukkig weet die UWV arts alles!!!!
Nu nog even zijn schriftelijke bevestiging afwachten, dan kan ik daarmee naar BWN. Dit is een belangenbehartiging voor WAO/WIA mensen in Nijmegen.
Mijn arbeidsdeskundige neemt nog contact met mij op om weer bij mijn oude werkgever aan de slag te gaan. Duh!!

See you..

PatjeXXX

4 opmerkingen:

Maarten zei

Moet je me toch eens vertellen... een motorzaak met personeel dat niet motor-rijd. Nog nooit tegengekomen. Zoiets als een Niet autorijder de mooiste sportwagen laten verkopen.

Wel tof, een mede CFér die motorrijd. Zijn er wel meer van geloof ik.

Moet wel zeggen, G. Wing zijn mooie motoren, maar ook voor mij niet geschikt. (amper 60 kg incl motorpak)

Veel plezier met je zoektocht naar wat leuks.

Alida zei

Jeetje, wat stom van dat personeel in die motorzaak. Je vraagt je af of het daar wel zuivere koffie is als ze zo moeilijk doen.
helemaal als de eigenaar zelf niet motor rijdt en dus de passie ook niet zal begrijpen.

Maar het tweede gedeelte van je verhaal is helemaal balen zeg.
Dus je moet weer in de verdediging.
UWV artsen zijn vaak uitgerangeerde huisartsen(is mij ooit eens verteld) maar ze zijn overal in gespecialiseerd???
Ik hoop voor jou dat dit allemaal goed gaat aflopen.

Groetjes , ook aan Claudia, van Alida

Cash en Els zei

Hihi van motorrijden heb ik geen verstand, te veel paardenkracht zullen we maar zeggen!!
Wel achterlijk zo'n zaak waar ze de dingen wel verkopen maar zelf geen idee hebben waar het om gaat. En als je geen proefritje mag rijden zou ik zeggen: ga dan foto's van motoren verkopen daar kun je ook naar kijken!!

Balen dat het UWV zich zo star opstelt!!

Groetjes, Els

Renate zei

Hoi Pat,

Wat een lacher een motorzaak zonder motorrijdend personeel :). De problemen met het UWV, stelletje malloten daar zeg.Ik lees dat je al hulp hebt ingeschakeld. Mocht het niet baten laat het even weten dan weet ik nog wel wat.

Groetjes enne houd je oren schoon he, dan kan er ook niks tussen komen. (bij mij een bril en hoortoestellen :)