Translate

maandag, maart 23, 2009

weer op de been

Afgelopen vrijdag op controle geweest op Dekkerswald. De waarde die een ontsteking aangaf was boven de 100. De week ervoor 18. Een flinke toename dus. Een ader ontsteking is waarschijnlijk de oorzaak. Antibiotica gekregen en ik moet zeggen dat de pijn langzaam aan verminderd. Sinds vandaag kan ik zelf weer een beetje lopen. Mijn mobiliteit neemt gelukkig weer toe.
Vanmorgen op controle geweest bij de internist in de Radboud. Heb ik nu tenminste meteen een aanspreekpunt. Het bleek dat het aanmeten van de steunkous veel te vroeg was gebeurd. Eerst moet met zwachtelen het been de normale vorm terug krijgen voordat er een steunkous wordt aangemeten. Ik gebruik de steunkous wel maar dan voor mijn onderbeen, daar was praktisch geen verschil in omvang te meten. Bovenbeen doe ik wel zwachtelen. Zoals ik al zei, lopen gaat een stuk beter, alleen 's avonds als de zwachtel en de steunkous af gaan, gaat mijn lies weer opspelen. De tegendruk is dan weg en dat is nog steeds pijnlijk. Al met al gaat het de goede kant op.

Volgende week maandag heb ik weer een afspraak in de Radboud. Dan wordt er een nieuwe steunkous aangemeten, omdat de verwachting is dat mijn bovenbeen weer in orde zal zijn.

Ik werd nog gebeld door Mijke Smit van Harten Twee. Laatste vergadering kon ik niet bijwonen, zodat een overdracht van haar werkzaamheden nog moest gebeuren. Ik ga samen met Henk de voorlichtingsdagen voor wachtlijst patiƫnten en 1 ste jaars getransplanteerden organiseren voor Harten Twee. Tevens stap ik met deze werkzaamheden in het bestuur van Harten Twee. 8 April worden de zaken overgedragen aan Henk en mij, dan is er weer een bestuursvergadering zodat ik dan meteen met de anderen in het bestuur kennis kan maken. Een paar ken ik al ....

See you...

PatjeXXX

1 opmerking:

anne-marie zei

Ja een steunkous is niet altijd een goede optie. Fijn dat je weer op de been bent.
De zomer komt eraan,je zult al wel op de uitkijk staan om weer de motor op te gaan
Veel succes bij harten twee
groetjes anne-marie