Translate

vrijdag, oktober 24, 2008

zijn we weer

Afgelopen zondag een leuke tourtocht gemaakt in zuid-holland. De rit begon natuurlijk in Nijmegen. 8:45 uur vertrok ik naar Ridderkerk bij van de Valk aan de A15.

De groep was groot. Meestal rijden er +/- 10 motoren mee, maar dit keer waren het er 27. Niet alleen Ventures (echte motoren) maar ook (helaas, 2 Goldwings, een Bmw en Honda cb).
Als je eenmaal een Venture gereden hebt en daarna een ander merk rijdt, mag je toch meedoen. Loyaal of niet dan?
We hebben door veel plaatsjes heen gereden waarvan je niet het bestaan wist.

Ook wordt er in zuid-holland wel een aan de weg gewerkt.
Helaas was er weinig zon te bespeuren maar het was wel de hele dag droog. Dat rijdt wel ff beter dan dat het regent, bij thuis komst kan je de volgende dag eerst de fiets poetsen. Dan weet je weer meteen dat er veel chroom op zit. Parelmoer wit is ook wel een besmettelijk kleurtje.
Tussendoor was het eten geblazen. Want van zo'n rit krijg je wel honger. Oh nee, we gingen eigenlijk wat laat in de middag eten. 13:10 uur is voor mij wat aan de late kant.

Na de eerste pitsstop zijn we weer verder gereden om rond een uur of 4 bij een pannenkoeken restaurant, euh jawel..... , pannenkoeken te eten.
Omdat we 's middags laat hadden gegeten kon ik de pannenkoek maar voor de helft op. Nog ff wat ouwehoeren over van alles en toen weer naar huis. Om 18:00 uur was ik weer thuis.
Maar goed dat Claudia niet mee gegaan was, zo'n rit is voor haar nog veel te lang.
De honden kunnen hun pies ook niet zo lang ophouden.
Vorig weekend, het weekend voor de tourrit, hebben Claudia en ik nog een ritje gemaakt over de dijk bij Gendt. Maar helaas was ie op een gegeven moment afgezet. Route aanpassen en via Bemmel, Oosterhoudt, bij Nijmegen links af en via Berg en Dal achter Groesbeek uitkomen in Mook bij Herberg Restaurant "'t Zwaantje" waar we voor het laatst 5 juni 2007 (de avond voor mijn oproep) gegeten hadden. Het was weer lekker eten daar. Alles is vers uit de omgeving. Vlees, wijn, enz...
Door de week is het werk. 's ochtends, behalve dinsdag en donderdag, de hondjes uitlaten. Meestal 's avonds lopen we samen met de hondjes. 2 Keer in de week sporten. Het lukt allemaal weer. Niet meer benauwd, saturatie blijft goed, relatief weinig medicijnen, (geen maag beschermer, geen slaappillen, geen pijnstillers) wat wil je nog meer???


See you..

PatjeXXX