Translate

zaterdag, september 27, 2008

alweer 27 september.Claudia is weer thuis. Al een week. Maar ze is nu ook van het infuus af. Vandaag heeft ze het infuus eruit gehaald, en warempel heeft het infuus 3 weken gezeten. Uniek voor Claudia, het is n.l. nog niet eerder voorgekomen. Gelukkig gaat het weer wat beter met Claudje. Een eventuele operatie is van de baan. Na wat info te hebben gewonnen blijkt dat bij volwassen cf'ers het zeer risico vol is om niet werkende plekken uit de longen te verwijderen. Vaak zijn deze plekken erg ontstoken wat voor veel operatie gerelateerde problemen kan zorgen. Nu Claudje weer thuis is gaan we vaak samen de honden uitlaten. Ten eerste is dat gezellig, en ten tweede minder vermoeiend omdat je niet in je eentje 2 honden moet uitlaten. Bram vind het ook steeds leuker om een vriendin te hebben. Hij is 7,5 jaar alleen geweest. Ze zijn redelijk aan elkaar gewaagd. Soms liggen we helemaal in een deuk omdat ze niet uit kijken waar ze piesen. Dan piest de een de ander een beetje over de kop. Nu zou je zeggen hoe kan een teef nu een reu over zijn kop piesen? Roos kan bijna net als een reu piesen. Op 3 poten dus, en als Bram dan te dichtbij staat......

Vanaf volgende week ga ik weer 6 uur per dag werken op de zaak. De laatste weken waren dat 4 uur op de zaak en 2 uur thuis. Dat ging best goed. Ik kon 2 uur zelf indelen, en dat was wel prettig. Ik ben blij dat mijn werkgever met deze oplossing kwam aanzetten, had ie geheel zelf verzonnen.

Ik had vorige week wel een berichtje willen schrijven, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest schrijven. Ik was n.l. toch wel een beetje ontdaan van de berichten over Dean. Hoe gevaarlijk kan een virus zijn?

Het is een feit dat Dean zijn weg naar de vrijheid heeft gevonden, maar ik had liever gezien dan hij die weg hier onder ons had gevonden.

See you...

PatjeXXX