Translate

vrijdag, juli 11, 2008

Eindelijk rust in de tent..

Het waren weer drukke, oh nee, goed gevulde dagen afgelopen 2 weken. Een paar sollicitatiegesprekken, die op niets zijn uitgelopen, en een nieuw contract bij mijn huidige werkgever Bomar. Er kwam n.l. een IT functie vrij, en dat is toch ideaal voor mij. Geen werkvoorbereiding meer doen. Ten tweede hoef ik ook geen 40 uur te gaan werken. Deze functie blijft 30 uur per week. Ik ga me bemoeien met systeem-beheer, netwerk-beheer, applicatie-beheer waaronder AutoCAD, Exact, en andere programma's. Ik ben dan het eerste aanspreekpunt voor alle voorkomende problemen. Na de vakantie wordt er met nieuwe software gestart, dus dat levert zowiezo veel werk op. Verder ben ik AutoCAD aan het updaten, de lisp routines in autoCAD. Dit zijn zelf geschreven functies binnen AutoCAd, maar deze lopen erg achter met wat er nu voor balkonhekwerken uitgetekend moeten worden.

Vorige week vrijdag was ik mijn portemenix verloren. Ik balen als een stekker, en pissig op mezelf. Veel toestand en uiteindelijk voor niets. Ongelofelijk maar waar, 's avonds werd ie weer teruggebracht. Ik weer blij, maar nog altijd boos op mezelf dat ik dat ding verloren was. Heb er de volgende dag meteen een ketting aangemaakt. Ziet niet uit, maar verliezen is er nu niet meer bij.

Ik hoop dat het wat beter weer wordt, dan kan ik weer sleutelen aan de motor. Een paar dingen zijn al uitgewisseld. Maar er moeten nog wat grotere zaken gedaan worden. De cruisecontrol moet over gezet worden. Bij de nieuwe motor blijft de snelheid niet constant. De dynamo moet overgezet worden, bij de nieuwe is de laadspanning te laag.
Dit zijn wel rot klussen, omdat het veel kracht kost om de boel lost te krijgen. Maar dat het gaat lukken is wel duidelijk.


See you,

PatjeXXX