Translate

woensdag, juli 02, 2008

maar gauw weer eens wat bloggen...

Mijn dagen zijn goed gevuld, waar het op neer komt is dat ik geen tijd maak om mijn blog bij te houden. Maar goed, daar gaan we dan....

2 weken terug zijn Claudia en ik met de motor naar Dronten gereden. Het was prachtig weer, Nederland verloor tegen de Russen, en het was onze eerste lange rit op de motor.
Claudia vond het spannend en erg leuk achter op de motor. Inmiddels heeft ze haar eigen motorkleding aangeschaft. Ondertussen ook maar een andere motor gekocht. Ik wilde een veilige motor hebben, zeker als we er allebei op zitten. Ik heb er nog geen foto van maar deze foto lijkt wel op de huidige motor. Parelmoer wit met vele extra's, dus niet zo kaal als deze Venture.

Vorige week zag ik deze motor op Marktplaats staan, ff bellen en een afspraak gemaakt. Zaterdag zijn we een proefritje wezen maken en afgelopen dinsdag is ie door de vorige eigenaar gebracht. Ik hoop van deze motor meer plezier te hebben. Ik heb nu genoeg onderdelen om er van 2 een te maken. Ik heb al wat dingen bespeurd die uitgewisseld moeten worden. Zo werkt de cruisecontrole niet goed die ik dan met de oude motor kan opknappen. Wat ik niet nodig heb (in de toekomst) zet ik op ebay of marktplaats.

Vandaag de uitslag van de prograft gekregen. Deze moest vorige week opnieuw geprikt worden omdat ie in Gronnigen mislukt was. De dosering is te hoog. Ik zit nu op 15,3. Er gaat nu 's morgens een 0,5 mg af zodat ik op 2 x 5 mg uitkom op een dag.
Over 2 weken weer laten controleren hier op Dekkerswald. Zij sturen het buisje bloed dan naar Groningen.

Wat de sollicitaties betreft begint het een beetje te lopen. Ook kreeg ik een reactie per email omdat bij Gerotech (Nijmegen) personeel nodig is. Dit bedrijf kreeg een tip van iemand die mijn weblog leest. Erg leuk dat de wereld dan zo klein kan zijn. Vrijdag heb ik er een gesprek.
Vandaag nog bij Alewijnse (nijmegen) geweest. Ze zien het wel zitten om met mij in zee te gaan. Geeft een goed gevoel, andere motor, en misschien binnenkort een baantje in Nijmegen. Kan ik op de fiets naar mijn werk.

Zo dat is het weer in vogelvlucht, zoals je kunt lezen blijft het buitengewoon goed gaan, want zoals het nu gaat is boven alle verwachtingen.

See you,

PatjeXXX