Translate

maandag, mei 12, 2008

hooikoorts..

Eigenlijk wel grappig, ik ben n.l. van mijn hooikoorts af. Niet dat mijn weerstand beter is dan voorheen, want die is juist minder door de medicijnen. Daarom is er geen reactie van mijn oog-, en neusslijmvliezen. Wel erg handig zo'n transplantatie. Heeft ook nog positieve bijwerkingen. Over negatieve bijwerkingen kan ik kort zijn, heb ik niet. In het begin was er nogal een nachtrust probleem, maar die is verminderd. Een veel voorkomend probleem is 's nachts het moeten plassen (door de prograft). Ik hoef er eigenlijk niet meer voor m'n bed uit. Dus geen onderbroken nachten meer. Dat is pas sinds een paar maanden hoor.

Hoe kom ik eigenlijk op dit onderwerp? Laatst werd mij gevraagd of ik iets over bijwerkingen kan schrijven omdat ik er niets over schrijf. Dat is dus de reden. Als ze er niet zijn denk ik er ook niet aan om er iets over te schrijven.

Je weet dat ik wel graag op mijn motor rijd, maar het weer van de afgelopen week is er toch veels te warm voor. Tenslotte is die motor ook een kachel. Je krijgt dan snel het gevoel dat je op een sauna rijdt, want alles is dan nat gezweet.
Ik was uitgenodigd om vandaag aan een tochtje mee te doen. Leek me wel leuk, maar de start was pas om 12:00 uur. Mij niet gezien, op het heetst van de dag een ritje maken.

In de bouwvak loopt mijn contract af via Randstad. Vorige week vast een visje uitgegooid. In principe kan ik een contract via Bomar krijgen. En wat voor mij heel belangrijk is, is dat ze de wens van 40 uur laten varen. Ik heb aangegeven dat ik niet meer dan 32 uur mijn lichaam kan belasten. Het gaat nu goed en dat wil ik wel zo houden. Dat was geen probleem, als ik maar iedere dag om dezelfde tijd aanwezig ben op de zaak. Verder heb ik nog wel wat wensen van mijn kant.
Voor mij is het geen probleem als ik niet zou kunnen blijven bij Bomar. Als ik verder ga kijken vind ik wel weer iets anders. Ik weet wat ik een werkgever kan bieden en de nood om technisch personeel is erg groot.
Wat ik kies weet ik nog niet, maar ik ga wel verder kijken.

See you...

PatjeXXX